Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 17 какво ще се случи?

Добави коментар

Ангустиас защитава Марина! Вижте какво ще се случи в епизод 17 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 11 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Йоланда пита брат си какви са намеренията му спрямо Ванеса. Паулино се опитва да избегне темата, но тя му казва, че ги е хванала да се целуват и не иска той да страда. Паулино кара Йоланда да разбере, че Ванеса не обича Алберто и че именно тя го е помолила да не напуска хасиендата.

Луис се опитва да разбере повече за отмяната на сватбата и разговаря с Ванеса, за да разбере дали Алберто е бил този, който е решил всичко, или това е било взаимно съгласие. Ванеса не се поколебава да защити годеника си и лъже Луис. Луис променя решението си и иска семейството да остане в хасиендата.

С помощта на Торибио, Марина успява да посети Паулино, за да разбере дали е добре след инцидента, който е претърпял с коня си. Ванеса се връща в къщата на Паулино и се среща с Марина. Ванеса се извинява на Марина за предишното си поведение, но не пропуска възможността да ѝ напомни за годежа ѝ с Алберто.

Ванеса и Паулино признават любовта си един към друг. Ванеса казва, че няма да се откаже от сватбата сисза Алберто. Йоланда увещава Марина да не се отказва от любовта си към Алберто.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

В изповед Ангустиас говори за мъката, която изпитва заради това, че не може да каже истината за самоличността на Марина. Свещеникът й казва да не пази повече тази тайна, защото ще бъде погълната от вина и отчаяние.

Дон Луис моли Закария да разбере къде живее Марина. Ако успее да му даде тази информация, той ще бъде новият му доверен бригадир и ще измести Маргарито от поста му. Алберто разговаря с Марина за доктор Исауро, а тя го оправдава, като казва, че той я защитава прекалено много, заради слепотата ѝ и с годините ѝ е станал като баща.

Пруденсия заявява на Дамяна, че няма да ѝ прости за това, че е скрила от нея мястото, където е погребана дъщеря ѝ. Тя я изпраща обратно при Ангустиас със своето недоволство.

Исауро отказва да признае, че Марина не е негова собственост и никога няма да отвърне на чувствата му. Той заявява, че Марина е негово творение и няма да позволи на никого да му я отнеме. Рамона го предупреждава, че момичето вече се влюбило в друг мъж - Алберто.

Дамяна притиска Ангустиас да разкрие истината за размяната на бебетата. Тя вярва, че това е единственият начин Луис да приеме Марина като годеница на Алберто. Ангустиас съобщава на Луис, че ако не остави Марина на мира, ще бъде наказан с тежко наказание. Пруденсия не разбира защо Ангустиас се е осмелил да се забърка с Луис заради Марина. Жената е близо до това да й признае истината, но се спира навреме. Пруденсия я моли да не се разстройва заради собственото си здраве и да избягва да спори с Луис, тъй като това може да засили желанието му да унищожи Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?