Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 109 - Кязим е отвлечен!

2 коментара

Сейран посещава тайния магазин на Латиф. Пелин е разстроена, че Ферит има новата приятелка. Вижте какво ще се случи в еп. 109 на турския сериал "Златно момче”.

На терасата Ифакат се кара на Суна и я обвинява, че тя и Кая плетат интриги зад гърба ѝ. Суна се защитава, като казва, че не знае за какво говори. Ифакат я бута и ѝ казва, че Кая е заплашвал Орхан. Суна отрича да е замесена, като показва умението си да лъже убедително. Твърди, че не знае нищо, и заявява, че ако е знаела каквото и да било, е щяла да информира Ифакат. Ифакат предупреждава Суна да не я лъже или ще понесе последствията, след което я отпраща в стаята ѝ.

Междувременно Ферит и Невра имат среща, без да знаят, че са снимани от човек, нает от Пирил.

Латиф е в недоумение как Сейран е разбрала за тайния му магазин. Сейран казва, че това не е важно, и го пита как го е държал в тайна толкова дълго време. Латиф отговаря, че е наследен от баща си, но Сейран изразява съмнение в историята му. Вдига един пръстен и казва, че прилича на стила на Халис, но е с по-ниско качество. Латиф се защитава, като казва, че всички копират стила му.

Сейран казва на Латиф да спре да се опитва да я заблуждава. Обвинява го, че стои зад проектите на Корхан, и добавя, че знае, че Халис не знае за магазина. Латиф отрича и тя предлага да се обади на Халис. Латиф пита дали тя го заплашва. Сейран му отговаря, че тя просто се опитва да му предложи сътрудничество. Тя ще запази тайната му, ако той гарантира, че семейство Корхан няма да ѝ навреди. Когато Латиф се колебае, тя предупреждава, че ще проговори, ако той не се съгласи.

Пирил показва снимки на Ферит с Невра на братовчедка си. Пелин се разстройва. Тя е смятала, че след като се отърве от Сейран всичко щяло да бъде наред, а сега Ферит си е намерил друга приятелка.Пирил предполага, че може да има и друго обяснение, но Пелин се съмнява в това и смята, че Ферит е прост мъж, който обича да си играе момичета.

Есме не може повече да търпи близостта на съпруга си Кязим със Зерин. Тя е решена те да напуснат къщата възможно най-скоро и поставя ултиматум на Кязим да им намери нов дом. В същото време, Орхан е решен да се отърве от Кязим. Той наема хора, които го отвличат.

За да се справи с финансовите трудности, Сейран приема предложение да работи като клоун в търговски център. Докато забавлява децата, тя забелязва Ферит и новата му приятелка в близкия ресторант. Неочаквано, той се приближава до нея и я моли за един от балоните. Не подозира, че зад костюма на клоун се крие неговата съпруга.

Ферит подарява на Невра червен балон с форма на сърце. В този момент Пелин се появява в търговския център и избухва. Ферит я игнорира и се втурва след Невра. Пелин, съкрушена от отхвърлянето, остава сама. Изведнъж, остра болка пронизва корема й. Сейран ѝ помага и случайно разкрива самоличността си.

Бандитите отвеждат Кязим в гората. Те го пребиват жестоко и след това го връзват за едно дърво. Точно до него изкопават дълбока дупка с формата на гроб.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!