Актуално В програмата

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Добави коментар

Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни последствия в новия епизод на „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

© NOVA/Красена Ангелова

Седмица преди големия финал на криминалната поредица ключови разкрития ще излязат наяве и пъзелът на престъплението ще започне да се подрежда в полза на полицията.

Търновският университет ще отведе Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) към поредица от снимки, които ще разкрият връзката между всички жертви до този момент. Миналото ще се окаже основната липсваща частица, която може да отведе разследващите крачка по-близо до истината. Отварянето на няколко гроба и намерените липсващите останки ще свалят маската на предполагаемия сериен убиец.

Тороманов (Мариан Вълев) ще се укрие след нападението, но оглед в къщата му ще извади на бял свят доказателства за дългогодишна злоупотреба с власт. Преди да отнесат намерените улики в полицията, Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) ще поискат личен разговор с доскорошния си началник, но гледката, която ще заварят на влизане в скривалището му, ще ги остави без думи.

Междувременно съпругът на съдия Елдърова ще разпознае нападателя на Тороманов, а показанията му ще помогнат за бързото изготвяне на фоторобот, който ще даде нови надежди за положителен изход на разследването. Дали това ще се окаже правилната следа, или детективите отново ще бъдат подведени от острия ум на убиеца?

Каква е връзката между всички жертви? Какво крие миналото и какво ще намерят Мия и Филип в университета? Чии гробове ще бъдат отворени и какво ще разкрият останките? Кого ще залови полицията и до какви нови улики ще стигне? Ще има ли още една жертва във Велико Търново? – разберете този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Есента на демона

Как ще завърши "Есента на демона"?

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"