Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз е хваната от брата на мафиота Хайдар. Дуан тайно се среща с Джулия. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 79 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа седем дни в седмицата по bTV Story.

В сезон 6, епизод 78 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз и Ендер се забъркват в убийството на мафиот. Хандан отново се намесва в плановете на приятелките си. Ата Самураят се бие с Неджми Танкиста, но е нокаутиран. Седаи Детегледачът от Адана го спасява и е обявен за победител.


РАЗБЕРЕТЕ НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.79 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа на 19 декември 2023 по bTV Story

Братът на мафиота Хайдар разбира, че Йълдъз, Ендер, Емир и Джанер са отвлекли брат му и тръгват след тях.

Дуан тайно се среща с Джулия в затвора. Какво ще си кажат?

Йълдъз, Ендер, Емир и Джанер правят така, че Хандан да повярва, че е убила Хайдар.

Йълдъз е хваната от брата на мафиота Хайдар.

Всичко за „Опасно изкушение“
 „Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

Йълдъз, Ендер и компания се връщат от почивката си по-разстроени, отколкото са тръгнали, и се уговарят да не разказват на никого какво са преживели. Асуман решава...

Еркан е ядосан, че никой не знае къде е изчезнал брат му Хайдар, но побеснява когато разбира, че и записите от камерите в хотела са изтрити.

Еркан казва на Бахадър, дясната ръка на брат си (да припомним, че в предния епизод той уби Хайдар, за да заеме мястото му), че са изправени пред много добре изпипана професионална работа и се чуди, дали не са нигерийците, с който въртят петролен бизнес. Един от хората му се сеща, че може да видят, дали няма запис от камерите пред хотела. Всички отиват да прегледат камерите.

Действието се пренася при нашите приятели с „чичото“. Хандан се обръща към чичото и го пита, дали е добре. Джанер ѝ казва да не го закача, че спи.

-Изглежда малко странно! – отбелязва Хандан.

-А, не го гледай така, чичо си е добре! – казва Джанер.

След малко Хандан отново нарушава възцарилата се тишината.

-Оф, в тази кола има много странна миризма!

-Не, така ти се струва, Джанер ти усещаш ли нещо? – пита Емир.

-Не, не, това е от жегата! – казва Джанер и се обръща към сестра си. -Како, защо не включиш климатика, защото сме много и е задушно.

Йълдъз тихо пита Ендер, какво ще правят. Ендер ѝ отговаря, че ще спрат на най-близката бензиностанция, защото има идея.

В същото време Еркан гледа видеозаписите от камерите и разпознава брат си, който е облечен странно и качен в инвалидна количка, отвлечен от две жени и двама мъже.

-Ще ги намеря! Ще ги намеря всички и ще ги убия един по-един! - заканва се Еркан.

Нашите приятели спират на най-близката бензиностанция. Хандан отива за кафе, а Ендер казва на останалите, че трябва да направят така, че Хандан да си помисли, че е убила Хайдар и проблемът им ще бъде решен!

-Е, как ще стане? – пита Йълдъз.

-Не е ясно, но може да е пътен инцидент, например! – отговаря Ендер.

Емир и Джанер казват, че трябва да направят нещо спешно, защото проблемът им е започнала да мирише.

Ендер и Йълдъз тръгват да се качват в колата, когато дочуват от една полицейска кола да съобщават номера на техния автомобил, че двете жени в него се издирват.

Ендер казва на Йълдъз, че е съобразила и е паркирала колата отзад, където нищо не се вижда, иначе са щели да загазят. Полицейският автомобил заминава. Йълдъз казва на Ендер да измисли нещо.

-Не ми идва нищо наум, освен, че не може да продължим с тази кола!

Ендер и Йълдъз виждат камион за сладолед и решават да го откраднат.

Ендер прави знаци на брат си и на Емир, че трябва да се качат с мъртвеца в ходилото помещение на камиона, а на Хандан казва, че колата се е повредила и ще пътуват с камиона за сладолед и я пита, дали ще дойде с тях. Хандан веднага се съгласява и качва в камиона. Ендер сяда на шофьорското място и казва на Хандан и Йълдъз да си сложат коланите, защото това е все пак камиона и дава мръсна газ.

След малко брата на Хайдар разбира, че похитителите на брат му са сменили автомобила си с камион за сладолед. Еркан решава, че ще ги проследи с хеликоптер по-въздуха.

Действието се пренася в фризера, където Емир и Джанер си говорят помежду си, че като излязат от фризера ще са като Хайдар.

Докато Хандан спи Ендер спира и с Йълдъз, Джанер и Емир измислят план как да накарат Хандан да повярва, че е убила Хайдар, защото в противен случай ще им навлече неприятности.

Те спират в едно село на наклонен път. И четиримата излизат, за да потърсят уж тоалетна, и казват на Хандан да паркира на друго място, както се надяват, Хандан да не умее добре да управлява камиона и наистина така става Хандан губи контрол, камионът се спуска по склона, задната врата се отваря и Хайдар пада и се премята по склона, и спре в едно дърво.

Ендер и Джанер оплакват чичо си.

-Ти уби вуйчо ми! Толкова ли трудно беше да преместиш колата малко! – пита я преструвайки се на разстроена Ендер. След малко Ендер предлага да се обадят в полицията. Хандан казва, че е инцидент и им забранява да се обадят в полицията. Йълдъз и Ендер преговорят с Хандан и се съгласяват да не се обаждат в полицията и да погребат „чичото“ някъде в замяна акциите си, които е получила от брат си.

В същото време Дуан тайно се среща с Джулия в затвора, за да поиска сметка, че се е опитала да убие бъдещата му съпруга, в къщата, където е и дъщеря му.

-Аз исках да ѝ дам само урок!

-Джулия, кога се превърна в такава жена!

-Кога ли? Ти ме направи такава, Дуан! Направих аборт, за да бъда с теб, въпреки че знаех, че никога няма да имам дете, аз се съгласих, отказах се от това да бъда майка! А, ти какво направи? Ти се влюби в нея!

-Аз не знам за такова нещо!

-Не знаеш, защото не ти казах! Защото никога не съм правила нещо, което би нарушило твоето спокойствие! Посветих живота си на твоето щастие, а ти, какво направи изтри ме от живота си за един миг! Защо?

-Аз не съм те карал да правиш такова нещо, за да си го изкарваш на семейството ми!

-Моето бебе не се роди, а ти мислиш, че ще бъдеш щастлив с Йълдъз. Това няма да бъде безнаказано, помисли за нероденото ми бебе, Дуан!

Дуан ядосан ѝ казва, че тя не е посегнала на него, а на негов близък, и ако се опит да стори нещо на близките му, то тази килия ще ѝ се види тясна. Дуан бесен си тръгва.

Камионът за сладолед се разваля и те купуват малко камионче от един местен жител. Човекът им го продава при условие, че отведат козата, който кара в камиончето до следващото село. За забавление на всички козата е кръстена Халит.

Преди да продължат пътуването, Йълдъз отива до тоалетната и е хваната от брата на Хайдар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.78 - какво ще се случи...