Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 108 - Орхан готви отмъщение!

Добави коментар

Халис назначава Кая в компанията. Суна подслушва разговор между Орхан и Ифакат. Вижте какво ще се случи в еп. 108 на турския сериал "Златно момче”.

Гюлгун наема Сасиде да чисти апартамента ѝ. Халис решава, че Кая ще започне работа в компанията. Орхан не одобрява решението на баща си. Разстроен, Орхан се кара с Ифакат за това, а Суна подслушва разговора им. Ифакат отрича да е помолила Халис да наеме Кая. Тя се страхува, че някой ще ги хване да разговарят. Орхан не ѝ вярва и казва, че знае, че тя е събрала Суна и Кая. Той отново я пита дали е замесена с решението на баща му.

Ифакат категорично заявява, че не ѝ пука за Кая и Суна. Тя признава, че съжалява, че е допуснала Суна в дома им, признавайки собствената си глупост. Орхан пита дали Суна е направила нещо на Ифакат. Жената обяснява, че самото присъствие на Суна я притеснява, тъй като се чувства оплетена с цялото ѝ семейство. Смята, че не могат да се отърват от тях. Орхан обещава, че ще намери начин да се избави от Кязим и неговото семейство. Тя казва, че той само говори, а не предприема действия. Тя изразява разочарованието си от празните обещания и казва, че трябва да са благодарни на Халис, тъй като той се е справил с Кязим.

Ифакат добавя, че без свекъра ѝ те са обречени. Тя подчертава, че той е единственият истински мъж там. Орхан се чувства засегнат от коментара на Ифакат и я пита дали го смята за слаб. Ифакат изтъква, че ако беше силен, нямаше да я посещава въпреки нейните възражения. Орхан си тръгва и ѝ казва да помни думите си, когато види какво е направил.

Когато Орхан се отправя към стаята си, той се обажда на някого и го пита за ситуацията и дали следи целта. Той ги инструктира, че никой външен човек не бива да става свидетел на отвличането.

Суна се връща в спалнята си, където съпругът ѝ се приготвя за работа. Разтревожената тя обявява, че с нея е свършено. Тя разкрива, че Ифакат не я иска в къщата. Кая я пита какво ѝ е казала Ифакат. Суна казва, че тя не ѝ е казала нищо директно. Тя е чула разговора ѝ с Орхан. Казва, че ги е чула да си говорят как ще я изхвърли, и добавя, че ако може, Ифакат също би изхвърлила и него.

Междувременно Ферит забелязва баща си с няколко подозрителни човека и моли Абидин да разбере кои са те.

Орхан показва на Кая студиото и му казва, че има задачи в компанията. Той дава на Кая възможност да остане в студиото или да се върне у дома. Разочарован, Кая пита дали това е всичко. Той припомня на Орхан заръката на Халис да го научи на работа. Кая добавя, че той се опитва да се отърве от него. Орхан отговаря грубо, намеквайки, че Кая и майка му са получили повече, отколкото заслужават. Той добавя, че баща му ги е привел само за да облекчи вината си. Щом научи за тайните им, той ще се отърве от тях.

Кая изразява объркване и го моли да говори направо. Орхан го обвинява, че крие Кязим в къщата на Сехмуз. Той смята, че той и майка му вероятно работят със Сейран. Орхан казва, че ще има последствия, когато Халис разбере за това.

Кая му отвръща, като споменава, че е чул разговор между Орхан и Ифакат за заграбването на властта. След това спокойно казва на чичо си да си върши работата и добавя, че двамата ще вечерят заедно и ще стигнат до споразумение. Орхан си тръгва, без да каже и дума.

Междувременно Сейран намира Латиф в тайния му магазин за бижута.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!