Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер и Йълдъз си говорят за това как сделката им преди 6 години е повлияла на живота им и разсъждават какво би било, ако Йълдъз беше отказала. Джанер и Кумру правят така, че Тунджер да дари парите , които е обещал за болните деца. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 82 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа седем дни в седмицата по bTV Story.

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

Вижте повече

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

Разберете какво ще се случи с Ендер, Йълдъз, Дуан, Джанер, Кумру, Зейнеп, Асуман, Емир, Седаи и останалите герои на финала на турския сериал „Опасно изкушение“, който...

В сезон 6, епизод 81 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зейни отива с Ата, за да се запозна с майка му, но е изненадана да срещне там майка си и Седаи, които се представят за известни гадатели. Зейнеп умира от срам. Какво ще направи? Каква шега Седаи и Емир спретват на Джанер?

РАЗБЕРЕТЕ НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.82 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа на 22 декември 2023 по bTV Story

Ендер и Йълдъз си говорят за това как сделката им преди 6 години е повлияла на живота им и разсъждават какво би било, ако Йълдъз беше отказала.

Зейнеп е щастлива, че майка ѝ се е извинила на майката на Ата.

Седаи представя приятелката си.

Джанер и Кумру правят така, че Тунджер да дари парите , които е обещал за болните деца.

Всичко за „Опасно изкушение“

Действието продължава от предния епизод. Ендер и Йълдъз са в заведение, където Ендер твърди, че преди 6 години е спасила живота ѝ като ѝ е направила предложение, а Йълдъз твърди, че я е използвала.

Ендер ѝ казва, че и днес никой не би отказал на предложението ѝ и решават да предложат на Дениз, момичето, което ги посрещна и настини в ресторанта.

Ендер предлага на Дениз заплата много по-голяма от тази, която изкарва в заведението, за да стане личен асистент на съпруга ѝ. Дениз ѝ отговаря, че първо трябва да изпрати договора на адвоката ѝ, защото получава много предложения и трябва да избере най-доброто.

-Май получи отговор! Хората са прогледнали! Аз веднага се договорих с теб, а тя си има адвокат – отбелязва Йълдъз.

-Но, благодарение на мен ти се издигна, живееш в имение, ако ми беше отказала, къде щеше да си сега?

-На същото място, щях да намеря пътя към именията! – отвръща Йълдъз.

-Не, не, щеше да работиш в някой нощен клуб!

Йълдъз си представя, как работи в нощен клуб с майка си, а собственик на клуба е Седаи, който е много лош и зъл.

-Е, добре след като аз пея в нощен клуб, ти си лелята пред тоалетната – отвръща ѝ Ендер.

Йълдъз си представя как Ендер стои пред тоалетната в клуба и събира стотинките.

Ендер и Йълдъз продължават да разговарят за това как сделката им преди 6 години е повлияла на живота им и разсъждават какво би било, ако Йълдъз беше отказала. И двете са съгласни, че животът им може би нямаше да е толкова добър, ако не бяха най-добри приятели.

Действието се пренася на събитието, което организираха Кумру и Джанер, за да съберат средства за болни деца. Зейнеп също е там с Емир и е изненадана да види Ата и майка му да пристигат с Асуман и Седаи. Майката на Ата казва на Зейнеп, че тя не е имала проблем с нея, а с майка ѝ, но са поговорили с нея и са изградили недоразуменията. Зейнеп запознава Ата и майка му с Емир, Джанер и Кумру.

-Е, след като сте започнали с запознанствата, искам и аз да ви запозная с приятелката ми Елиф – казва Седаи. Всички са изненадани, че двамата са скрили за връзката си.

Всички се заемат с кампанията по набирането на средства.

Кумру и Джанер се свързват с видеовръзка с Дуан и му съобщават, че с него започват кампанията си. Той им пожелава успех и им съобщава, че дарява сто милиона лири.

След това се свързват с Тунджер – управителният директор на фирмата, който казва, че не може да се мери с Дуан и дарява един милион лири. Кумру добавя, че добавя и предишния милион, който е обещал и така стават два. Джанер му казват, тъй като много хора казват, че ще дарят големи суми, но не го правят, затова го прехвърлят към банката. Тунджер няма какво да направи и е принуден да преведе парите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.78 - какво ще се случи...