Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.113 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зайнеп разбира, че Алихан е решил да замине. Зехра и Кемал се развеждат. Зайнеп ревнува Алихан. Йълдъз отново прави гаф пред Халит, но много умело овладява ситуацията. Вижте още какво ще се случи в епизод 113 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 януари 2022 (понеделник) по bTV.

В епизод 112 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кемал се хваща в капана на Йълдъз. Алихан взема важно решение.


НА КРАТКО какво се случва в 113 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 10 януари 2022 (понеделник) по bTV:

Халит е категоричен, че Зехра трябва да се разведе с Кемал в противен случай той ще прекъсне всякакви отношения с нея.

Йълдъз споделя на сестра си, че се дразни, че Ендер отново е в холдинга и всеки ден ще бъде с Халит.

Кемал предлага на Ендер да се обединят срещу Йълдъз, но тя му казва, че той трябва да се примири, че Йълдъз е победила.

Зайнеп разбира, че Алихан планира да замине за Америка.

Алихан запознава Зайнеп с Елиф, а тя го ревнува от нея.

Халит говори с Ерим и решава да го върне в обратно в Турция.

Зехра взема решение да се разведе с Кемал и двамата подписват документите.

Йълдъз отново прави гаф пред Халит, но много умело овладява ситуацията.


„Опасно изкушение“, еп.114 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.114 (bTV) – какво ще се случи...

Кая, новият изпълнителен директор на компанията на Халит пристига, а това много притеснява Ендер. Зайнеп е много объркана, когато разбира, че Алихан е приел, че тя...

Йълдъз се обажда на Асуман, за да я пита докъде е стигнала с продажбата на къщата и че е казала на Халит, че я продава, за да си купи по-голяма. Майка ѝ казва да не се притеснява, защото на хората, на които дължи пари не я притискат.

Преди да замине за холдинга Халит казва на Зехра, че днес ще извика Кемал и ще му върне парите и ще прекъснат всякакви отношения с него.

Зехра казва на баща си, че това е прибързано решение, защото Кемал отричал…, но Халит е категоричен, че Кемал е свършил парите и затова тича след нея!

След което Халит се обажда на Лила, за да ѝ каже да се прибере, за да постои при сестра си, защото тя се разделя с Кемал.

„Без твоя поглед“, епизод 17 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 17 какво ще се случи?

Ангустиас защитава Марина! Вижте какво ще се случи в епизод 17 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 11...

Действието се пренася в дома на Зайнеп, където тя казва на Йълдъз, че и е много мъчно за Зехра, а сестра ѝ отвръща, че на нея не.

-Халит казала ли ти нещо?

-Той ходи като бомба със закъснител, а вкара в холдинга и Ендер – да видим какво ще стане – отговоря Йълдъз.

Зайнеп я моли да не започне отново с нови интриги, за да изхвърли Ендер от холдинга. Тя ѝ обещава, че нищо няма да направи, но я влудява мисълта, че постоянно ще бъде с Халит, а и Ерим е възможно да се върне, защото е не можел да се адаптира. – Нямам и миг покой!

-Како, Ерим с какво ти пречи? – пита Зайнеп.

-Ендер го използва, за да се сближи с Халит! А аз едва издържам, защото ми омръзна от всичко това – казва Йърдъз.

Зайнеп казва, че поне Кемал си е тръгнал без да създаде повече неприятности, а Йълдъз ѝ казва, че ще се успокои, едва когато се разведе със Зехра!

Йълдъз разбира, че Дюндар ще прави ергенско парти и предлага и те да си направят и ѝ казва да остави всичко на нея, тя ще го организира!

„Не пускай ръката ми“, еп.61 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.61 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра не издържа на напрежението в имението на Челен и решава да се изнесе. Оставя писмо на г-жа Фериде, но то попада в ръцете на Серап....

Пренасяме се в Лондон, където Ерим се обажда на майка си, че не се чувства добре и иска да се върне в Турция.

Ендер му обещава да говори с баща му и да уреди връщането му у дома.

В офиса при Халит идва Кемал, а той му казва, че днес адвокатът му ще му даде да подпише протокола за развод, а той ще му върне парите.

Кемал казва на Халит, че не иска да се разделя със Зехра, а той му отвръща, че няма друг шанс.

-Ако Зехра не иска да се раздели с мен? – пита Кемал, а Халит му отговоря, че дъщеря му ще направи каквото ѝ каже, защото познава хората като него. Свършил е парите и тича след дъщеря му!

-Парите не са проблем! Мога да спечеля отново – отвръща Кемал, а Халит му казва да прави каквото иска, но далече от него! А сега да отиде и да си събере багажа, и напусне живота им!

-Ще направя каквото поиска Зехра – отговоря Кемал.

-Зехра вероятно ще ти прости, но ако продължи брака си с теб, ще забрави за мен – казва Халит.

Кемал предлага на Ендер да се обединят срещу Йълдъз, но тя му казва, че той трябва да се примири, че Йълдъз е победила.

Пред вратата на кабинета на Халит Кемал се среща с Ендер, а тя му казва: - Не ми казвай, че ти е простил?!

-Все още не – усмихва се Кемал.

-Кемал, нямаш шанс да се задържиш тук и е добре да се примириш със ситуацията – дава му съвет Ендер.

-Ендер, Зехра ще ми повярва! – казва Кемал.

-Дори и да ти повярва, няма да се изправи срещу баща си. Ти си умно момче, Кемал и престани да се бориш и приеми факта, че Йълдъз спечели – казва Ендер, а Кемал и предлага да обединят силите си, за да победят Йълдъз. Ендер му казва, че разбира амбициите му, но с нищо не могат да убедят Халит и не би рискувала себе си, заради него!

-Хелоу – нахлува Ендер в кабинета на Халит без да чука.

-Какво има, че отново си тук? – пита Халит, а Ендер го пита, защо така лошо я посреща?

-Ендер, най-подло се добра до акциите, а сега искаш да те уважавам, няма как да стане!

-Въобще не беше подло, а условията бяха изгодни и за двете страни! Надява се да си помислил над предложението ми!

-Метин е подготвил споразумение, което ще подпишеш!

Ендер му отговоря, че е взел правилно решение, защото той ще има най-голяма полза от всички!

Ендер му казва, че е дошла при него по-друг въпрос. Сутринта се е чула с Ерим и той е звучал много зле. Халит и отговоря, че знае, но няма как да го върне, защото онези момчета отново ще го вземат на мушка. Ендер му отвръща, че за няма за няколко момчета от предградията да загуби сина си и ако той не върне Ерим, тя ще го направи!

Пренасяме се в офиса на Алихан, където той обяснява на Хакан, че се е видял с тяхна обща състудентка Елиф, която е разведена и довечера ще вечерят с нея. Хакан го пита дали решението му е окончателно, а той му казва, че е окончателно и ще замине. Хакан го пита, дали е говорил със Зайнеп, а Алихан му отвръща, че ако я види ще и каже, иначе няма намерение специално да говори с нея.

-Алихан, ако Зайнеп разбере…

-Какво ако разбере, Хакан, няма да се омъжи, но аз не искам да я обърквам, защото тя е взела решение – казва Алихан, а Хакан го пита, дали ще участват в ергенското парти на Дюндар.

-Трябва да отидем, иначе ще е неудобно – отговоря Алихан.

Ендер и Йълдъз се срещата в кабинета на Ендер в холдинга, а Ендер ѝ казва, че не смята да се занимава повече с нея, защото е на стабилна позиция и сега управлява огромен холдинг. Йълдъз ѝ казва, да не свиква с този кабинет, а Ендер кикотейки се и казва, че няма, защото смята да се премести в кабината на Халит.


Халит казва на Йълдъз да ходи и да купи жълтица, а след това да сложи визитната им картичка и да изпрати на приятеля му, на който му се е родило внуче. Йълдъз му казва, че веднага се заема.

Зайнеп разбира, че Алихан планира да замине за Америка.

Зайнеп разбира, че Алихан планира да замине за Америка.

Дюндар се обажда на Зайнеп, за да ѝ каже, че на ергенското парти е поканил Алихан и Хакан, за да поддържа модерния си имидж.

Зайнеп отива при Алихан уж да му остави документи, които да прегледа.

-Май, Дюндар те е поканил на ергенското си парти – пита ей така Зайнеп.

-Прояви голяма вежливост!

-Ще отидеш ли?

-Да не ходя ли?! Кажи ми ако не искаш!

-Не го казах заради това, а просто се изненадах – казва Зайнеп, а Алихан я пита защо, а Зайнеп смеейки се го пита: - Ти и Дюндар?!

-Преди бих се притеснил, но сега се радвам за вас двамата, а и разбрах, че сте определили и дата – казва Алихан. Зайнеп му казва, че ще му изпрати покана, но Алихан ѝ отвръща, че по това време няма да бъде тук, защото планира да замине за Америка.

-Ти не си вече в моя живот и аз искам да правя само това, което искам, Зайнеп – казва Алихан. Зайнеп видимо натъжена от тази новина му казва, че се радва за него.

Зайнеп се среща с Хакан и го пита, дали заминаването на Алихан е свързано с нея, а той ѝ казва, че не мисли.

Алихан запознава Зайнеп с Елиф,  а тя го ревнува от нея.

Алихан запознава Зайнеп с Елиф, а тя го ревнува от нея.

Дюндар казва на Зайнеп, че тази вечер ще я води в заведение, което се харесва от нейните приятели, където не се продават дюнери и кебапи. В същото време идват Емир и Джанер и питат Зайнеп, дали има нещо за ядене, че са много гладни, а Дюндар ги кани да дойдат с тях, а и заведението, в което ще ходят е по вкуса на Джанер. Двамата веднага се съгласяват.

В същото време Йълдъз пита Халит, дали може вкъщи да направи моминско парти за Зайнеп, а той се съгласява, защото утре е на вечеря и като се върне да са приключили.

В същото заведение, в което са Дюндар и компания, пристига Алихан с Елиф. – Коя е тази фея? – пита Емир. – Невероятна е, направо ти спира дъга – добавя Джанер.

-Братле – крещи Емир, а Алихан ги вижда и им казва, че иска да ги запознае с приятелката си Елиф. Дюндар предлага да седнат при тях, А Алихан му казва, че не иска да ги притесняват, защото след малко ще дойде и Хакан. – Какво от това и той ще седене при нас, нали Зайнеп – казва Дюндар, а Зайнеп е видимо не доволна…

-Вие гаджета ли сте? – пита направо Дюндар, а Алихан и Елиф се смеят и му казват, че не са. Зайнеп ревнува от Елиф…

Халит говори с Ерим и решава да го върне в обратно в Турция.
Зехра взема решение да се разведе с Кемал и двамата подписват документите.

Йълдъз отново прави гаф пред Халит, но много умело овладява ситуацията.

Йълдъз отново прави гаф пред Халит, но много умело овладява ситуацията.

Йълдъз отива да купи жълтицата, която ѝ поръча Халит, но като разбира колко много струва, решава да я задържи за себе си, а да изпрати четвърт жълтичка на приятеля на внучето му, като си мисли, че Халит няма от къде да разбере.

Жената на приятеля на Халит, която е приятелка с Ендер и казва, че Халит се е много променил и им е изпратил златна монета. Ендер казва, че Халит не може да направи такова нещо, сигурно е станало недоразумение.

На следващият ден Ендер казва на Халит, той вдига скандал на Йълдъз, но отново ѝ се разминава, защото по-някое време идва Айсел и казва, че бижутера е изпратил тази жълтица, защото е объркал поръчките.

-Ето, толкова ме цениш, Халит – обвинява Йълдъз мъжа си. (Много е готина Йълдъз, а и така му се пада на скръндзата Халит!)

Халит се оправдава, че са му казали, а Йълдъз му отговоря, че независимо какво му кажат, той винаги обвинява нея! Халит я моли да вземе жълтицата, а и също така скъпия подарък, който е купила за Зайнеп да остане!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...