Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 11 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират казва, че ще започне кариерата си отново. Като чуват това, Вирен, Ваншика и Манви са много щастливи. Манви му пожелава всичко най-добро и казва, че се надява той да успее. Вират ѝ благодари. Ваншика го прегръща и му дава благословията си. Вират си тръгва.

Манви моли Вирен да я заведе да види Чандигарх, защото ѝ е изключително скучно. Вирен се извинява и казва, че е зает. Манви се нацупва и казва, че ще отиде да види сестра си. Вирен я спира, като казва, че Дживика си почива. Той моли Манви също да си почине. Манви се сбогува с него и Вирен си тръгва.

Вират отива в студиото и се среща с един мъж. Мъжът казва, че отдавна не са си говорили и че е помислил, че Вират е решил да напусне музикалния бизнес завинаги. Вират казва, че иска промяна в живота си. Неговият приятел му казва, че промяната ще се случи само заради две неща - любовта или смъртта. Вират разказва, че и двете неща са се случили в живота му, но изведнъж спира и дава музикалния си диск на приятеля си. Вират казва на приятеля си, че иска да композира музика за неговата компания. Приятелят му взема диска и го държи настрана.

Дживика се събужда. Тя търси Вирен. Покрай нея минава един слуга и тя го пита къде е съпругът ѝ. Слугата ѝ отговаря, че той е в офиса. Дживика пита дали е закусвал. Слугата отговаря, че всички, освен нея, са закусили и обядвали. Дживика поглежда часовника и вижда, че е 14:00 часа. Тя се притеснява дали Манви е яла и е взела лекарствата си. Тя се чувства като най-лошата сестра. Тръгва да търси Манви и минава покрай Свамини и Ваншика. Те я спират и я питат какво се е случило. Свамини ѝ казва, че Манви е добре. Дживика не я слуша. Свамини и Ваншика се притесняват за Дживика.

Шлок и Манви играят шах. Манви иска да яде сладолед. Дживика идва зад нея и ѝ казва, че не може да яде сладолед. Дживика ѝ се кара и казва, че тя ще реши какво Манви може да яде и какво не. Манви си тръгва разстроена. Ваншика казва на Дживика, че всичко е наред и че Манви може да яде сладолед, тъй като това няма да се отрази на здравето ѝ. Дживика казва, че не може да рискува. Шлок също е разстроен, че Дживика нр е позволила на Манви да яде сладолед. Дживика осъзнава, че е била много сурова и груба със сестра си. Тя се обажда на Вирен и му разказва какво е станало. Той я съветва да се извини на Манви. Дживика пита как, а Вирен отговаря, че тя познава Манви най-добре.

Вират отива да се срещне с друг важен музикален продуцент. Вират му казва, че е прекратил внезапно музикалната си кариера и мисли да я поднови. Човекът изглежда щастлив и казва, че се радва на решението му. Човекът получава лоши новини. Той поглежда Вират и го пита дали брат му е известен адвокат. Вират отговаря, че да. Мъжът му казва, че има проблем с дело за земя и му трябва добър адвокат. Вират казва, че брат му е адвокат по наказателни дела. Мъжът казва, че е едно и също и това също е криминално дело, тъй като той е извършил някакво престъпление, за да получи тази земя. Вират се чувства отвратен. Мъжът казва на Вират, че ще се погрижи да има страхотен музикален дебют, ако накара брат си да го представлява по делото. Вират се изправя, чувствайки се отвратен и осмян.

Манви е отегчена и се обажда на Вират. Двамата разговарят и Манви хвали колекцията му от комикси. Вират ѝ казва, че навсякъде го отхвърлят. Манви го окуражава. Вират казва, че тя е превърнала най-лошия ден в живота му в добър. Манви вижда, че Дживика се приближава. Тя казва, че Дживика я е накарала да се чувства зле и че се чувства отегчена в Чандигарх. Дживика я чува и е тъжна и разстроена. Тя си тръгва. Вират я пита какво прави. Тя казва, че просто чака своя сладолед. След секунди Дживика носи на Манви сладолед. Манви прекъсва разговора.

Дживика вика Манви на вечеря. Манви спи и не я чува. Дживика се изплашва и проверява дали Манви диша, за да се увери, че тя е жива. Тя докосва челото на Манви и открива, че тя има висока температура. Вирен се обажда на лекар. Лекарят казва, че сладоледът може да е причината за треската. Дживика се чувства виновна. Вирен я утешава.

По-късно Манви се събужда и започва да кашля. Вирен, Вират и Дживика я питат как се чувства. Тя ги пита защо я гледат, сякаш умира. Дживика я заплашва, че ще ѝ удари шамар. Майката и лелите на Вират идват и питат как е Манви. Тя казва, че е добре. Свамини напомня на всички, че на следващия ден е годишнината на Вирен и Дживика.

Дживика се притеснява за Манви и иска да направят ритуалите за годишнината в друг ден. Това разстройва Свамини. Ваншика казва, че Манви ще се разстрои, като разбере, че заради нея ритуалите са отложени. В крайна сметка Дживика приема да направи ритуалите на следваюия ден, но на тях да присъстват само членовете на семейството.

Вирен иска да излезе от стаята на Манви и иска Дживика да дойде с него, но ѝ казва, че ако иска, може да спи в стаята на Манви. Манви дава знак на Вирен да не оставя Дживика при нея. Дживика е много щастлива и казва на Вирен, че ще спи при Манви. Манви казва, че ще ѝ трябва време, за да заспи. Дживика започва да обяснява колко важен е сънят. Вирен казва, че ще донесе на Манви книга, за да заспи по-бързо. Дживика възразява, като казва, че може да получи главоболие. Вирен отново се опитва да отведе Дживика в тяхната стая. Вират дава лаптопа си на Манви. Тя му се подиграва, като казва, че тя може да отвори тайните му папки. Вират казва, че няма какво да крие от нея. Дживика казва на двамата братя да ги оставят.

Дживика и Манви разговарят. И двете са решени да се борят с рака. Манви заспива на рамото на Дживика. Вирен идва да даде на Дживика одеяло. Той казва на съпругата си, че тя се справя добре в ролята на майка. Тя прави знак на Вирен да не говори силно. Вирен целува Дживика за лека нощ и си тръгва.

Вират казва на брат си, че гледа на Манви като на приятелка. Вирен го пита дали чувствата му към нея са се променили, след като е разбрал, че тя има рак. Вират отговаря, че чувствата му са по-силни. Той казва на Вирен, че иска Манви да оздравее скоро и да се грижи за нея. Вират казва, че иска да стане сериозен по отношение на живота си и иска да е самостоятелен. Той иска някой да се ожени за него заради собствената му идентичност, а не да се жени за него заради това, че е син на богато семейство. Вирен му казва, че каквото и да се случи в живота му, то е заради любовта, която изпитва към Манви.

Вират е в спалнята си, когато Дживика идва да върне лаптопа му. Джервика иска да поговори с него за нещо, но после се отказва. Вират ѝ казва да не се притеснява за него и Манви, тъй като между тях има само приятелство и той се грижи за нея само като за приятел и нищо повече. Казва ѝ да не мисли лошо за него. Дживика му казва, че никога не е мислила лошо за него, но се притеснява какво ще си помислят останалите членове на семейството. Вират обещава на Дживика, че никога няма да скрие нищо от нея. Дживика му благодари и си тръгва. Вират казва, че няма да позволи на любовта си към Манви да навреди на здравето ѝ.

На сутринта Дживика е в кухнята и приготвя закуска за Манви. Свамини идва и пита за здравето на Манви. Тя казва на Дживика, че трябва да отидат на пазар. Дживика се притеснява да остави сестра си сама.

Вират спи, когато Манви му се обажда. И двамата са полузаспали Вират сяда, когато чува гласа на Манви. Той я пита защо се обажда, когато е в стаята до него. Тя му казва, че не ѝ е позволено да става от леглото и е трябвало да го попита дали е добре, тъй като предната вечер е бил малко притеснен. Манви му казва да не ходи никъде днес и да остане при нея. Той я дразни. Манви прекъсва разговора, когато Дживика влиза със закуска ѝ. Манви сяда и забелязва падналата си коса върху възглавницата и изглежда уплашена. Тя скрива косата. Манви се оплаква от закуската. Дживика ѝ казва да изяде всичко. Веднага след като Дживика си тръгва, Манви се обажда на Вират и го моли за помощ. Вират изяжда закуската на Манви вместо нея. Шлок влиза, за да извика Вират за закуска. Вират не е доволен, че трябва да яде втора закуска.

Дживика моли Шлок да се погрижи за Манви, тъй като тя излиза със Свамини. Преди да си тръгне, Дживика кара Манви да обещае да не става от леглото. Маани ѝ обещава. Дживика казва на Шлок да се грижи за Манви като бодигард.

Манви е в леглото и играе видеоигри с Вират и Шлок. Вират я дразни колко добре играе. Докато играят, Манви започва да се чувства зле. Вират забелязва това. Той настоява да я заведе на лекар. Манви му казва, че това са страничните ефекти на лекарството. Вират решава да се обади на лекаря.

Манви изпитва затруднения с дишането и Вират е притеснен. Тя му казва да се обади на д-р Манан. Д-р Манан казва на Вират какво да прави. Вират дава лекарството на Манви, както му е казано. Манан казва на Вират да разтрие гърба на Манви, за да ѝ олекне. След известно време Манви се чувства по-добре, но Вират е емоционален и на път да се разплаче. Той пожелава на Бог да не позволи нищо да се случи на Манви.

Манви все още е в прегръдките на Вират, когато д-р Манан ѝ се обажда по телефона. Той я пита как се чувства и казва, че Дживика сигурно е била много притеснена, виждайки я в това състояние. Манви му казва, че е щастлива, че Дживика не е била там, иначе щеше да е в по-лошо състояние от нея. Манан ѝ казва да разкаже на Дживика какво се е случило. Манви казва на Вират, че няма да каже нищо на Дживика, докато не приключи ритуалът за годишнината.

Ритуалът е на път да започне. Манви прави снимки. Вирен казва на Дживика, че винаги ще бъде с нея. Церемонията започва, Манви прави ритуалите от името на семейството на Дживика. Дживика се притеснява, че Манви ще се натоварва физически. Ваншика извършва размяната на гривни. След церемонията всички благославят Дживика. Вират казва на Манви, че след като церемонията е приключила, тя трябва да разкаже на Дживика за следобедния инцидент. Ваншика дочува. Манви гледа Дживика и Вирен, които изглеждат щастливи.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

В програмата:

02:40 15.08.2022
Тв програма Boomerang
16:30 17.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 18.08.2022
Тв програма Diema Family
16:30 18.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 19.08.2022
Тв програма Diema Family