Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз, Ендер и компания се връщат от почивката си по-разстроени, отколкото са тръгнали, и се уговарят да не разказват на никого какво са преживели. Асуман решава да се намеси, за да раздели Ата и Зейнеп. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 80 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа седем дни в седмицата по bTV Story.

В сезон 6, епизод 79 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз е хваната от брата на мафиота Хайдар. Дуан тайно се среща с Джулия.


РАЗБЕРЕТЕ НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.80 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа на 20 декември 2023 по bTV Story

Ендер спасява Йълдъз от ръцете на мафиота.

Йълдъз, Ендер и компания водят козела Халит при Мустафа, но там разбират, че полицията ги търси и тръгват да бягат, но са хванати от брата на мафиота Хайдер, но са спасени от приятелката на мафиота.

Кумру купува ненужни неща на сестра си, а Асуман я принуждава да ги върне.

Петимата се връщат от почивката си по-разстроени, отколкото са тръгнали, и се уговарят да не разказват на никого какво са преживели.

Асуман решава да се престори на гадателка пред майката на Ата, за да раздели завинаги Ата и Зейнеп.

В същото време Ата предлага на Зейнеп да я запознае с майка си.

Всичко за „Опасно изкушение“

Действието продължава от предния епизод. Преди да продължат пътуването си нашите приятели с козела Халит, Йълдъз отива до тоалетната и там е хваната и заплашена с пистолет от брата на Хайдар.

Ендер разбира, че Йълдъз е в беда и вижда една лопата, взема я и с нея ударя мафиота по главата.

-Йълдъз, добре ли си? – пита Ендер.

-Ако не беше дошла, този щеше да ме убие!

-Ти пък спаси мен – квит сме!

-Дойде навреме!

-Реших да проверя, къде се бавиш, а после чух шум, намерих това, като посочва лопатата и просто реших да го ударя.

Йълдъз пита притеснена, дали е мъртъв. Ендер ѝ отговаря, че не може да го вземат с тях. Йълдъз ѝ казва, че мъжът е брат на Хайдар и няма да ги остави намира. Двете на бегом напускат тоалетната.

Кумру, която е в къщата на Йълдъз, за да се види със сестра си, пита Асуман, кой избира дрехите на детето, защото то няма собствен стил.

Асуман я пита, какъв стил очаква от двегодишно. Кумру отговаря, че като малка е имала свои стил и облеклото и стилът се налагат именно на тази възраст, на която е Йълдъз Су.

-След като толкова си се разтревожила за сестра си, ти ѝ купи дрехи! – отвръща Асуман.

Кумру решава да отиде със сестра си на пазар.

Действието се връща при Йълдъз и Ендер, които заедно с Хандан и козела се возят в каросерията на камиончето.

Хандан се тревожи за акциите си, а Ендер ѝ казва, че трябва да се тревожи за това, че е убила човек, а не за някакви си акции и вместо да им е благодарна, тя недоволства.

-Не е за вярване! Отпред е мъртвия Хайдар, а до нас е козелът Халит! – отбелязва Йълдъз.

Ендер ѝ отвръща, че ако е проблем за нея ще измислят друго име за козела.

Асуман казва на Седаи да проучи Ата, защото иска да знае повече за семейството. Предупреждава го да не се издаде пред Зейнеп.

Действието се връща при Йълдъз, Ендер и компания, които пристигат в селото и търсят Мустафа, който продава сирене, за да му предадат козела, но разбират, че мъжът е на погребение. Един от мъжете, който също е тръгнал за погребението предлага да им покаже, коя е къщата на Мустафа, за да го изчакат там.

Ата казва на Зейнеп, че много иска да я запознае с майка му. Зейнеп е съгласна. Ата казва, че ще говори с майка си, която живее на горния етаж, кога ще ѝ бъде удобно.

Кумру се връща от пазара със сестра си. Асуман е изненадана от вещите за възрастни, които кака ѝ е купила.

-Там нямаше много детски неща, затова взехме това, което Йълдъз си си хареса – казва Кумру.

-Как едно малко дете, което едва срича, ти е обяснило какво иска? - пита Асуман.

-Посочваше ми с пръст! – отговаря Кумру.

-Тя всичко сочи с пръст! Кой знае, колко пари си похарчила?! – пита Асуман.

-Ами, ами около 200…

-Какво?! – не може да повярва Асуман. -Йълдъз, ти полудя ли?

-Аз съм Кумру!

-Свикнала съм тези глупости да идват от дъщеря ми, затова се обърках! Кумру, ти полудя ли, как може да дадеш толкова пари за тези боклуци, къде ще ги носи детето?! Знаеш ли колко злато може да се вземе с тези пари? 24 златни монети, точно!

-Сега ли го сметна?!

-Да, главата ми обръща всичко в злато! Ако искаш да направиш нещо за сестра си, върни тези неща и вземи злато!

Кумру отговаря, че ще вземе злато, но няма да върне нещата.

Асуман ѝ казва, че скоро ще се омъжи и трябва правилно да борави с парите си, затова отиват двете да върнат тези неща.

Кумру ѝ отговаря, че никога нищо не е връщала през живота си. Асуман ѝ отговаря, че винаги има първи път.

Асуман и Кумру отиват в магазина. Кумру казва на Асуман, че тя няма да говори. Асуман ѝ отвръща, че е достатъчно да бъде до нея и кима глава. Продавачката е изненадана, че Кумру иска да върне нещата, които е купила. Асуман казва, че тя е свекървата на Кумру, и Кумру няма думата, и искат да върне всички неща, който снаха ѝ е купила на две годишно дете. Жената отвръща, че нямат такава политика. Асуман е нахална и казва, че ще направят един път отстъпка за тях. Продавачката отива да говори с управителя. Кумру моли Асуман да си вървят. Асуман е категорична, че няма да си тръгнат, защото тя няма повече да позволи, тези от магазина да я обират и вдига скандал.

Продавачката веднага идва и казва, че ще им върнат парите.

Джанер и Емир, който се връщат от магазина, за да вземат нещо за хапване, чуват как двама си говорят, че някакви хора търсят трима мъже и три жени, които са убили някой.

Джанер казва на Емир да се моли, това де е съвпадение. Емир отговаря, че това на тях не се случва.

Те отиват при останалите и им казват, че полицията ги издирва. Петимата решават да тръгнат за парцела на Емир, където смятат да заровят мафиота.

По пътя към земята на Емир те са заловени от Еркан, братът на Хайдар, но пристига полицията. Разбираме, че приятелката на Хайдар е полицай, а когато Хайдар е научил, че тя е полицайка, Ендер и Йълдъз са ѝ помогнали. Полицайката нарежда на колегите си да арестуват мафиотите и разказва на петимата си приятели, че в хотела е имало скрити камери и че всъщност Хайдар е бил убит от своя човек, а не от Йълдъз.

Седаи пристига при Асуман и ѝ казва, че е разбрал, че майката на Ата е запалена по гадаенето. Асуман е много доволна от чутото. Тя казва на Седаи, че тя ще се облече като гадателка, а той ще се дегизира като дясната ѝ ръка и ще посетят майката на Ата, като си е намислила, да ги наговори такива на жената за сина ѝ, че да раздели Ата и Зейнеп веднъж завинаги.

Петимата се връщат от почивката си по-разстроени, отколкото са тръгнали, и се уговарят да не разказват на никого какво са преживели.

В същото време Асуман и Седаи дегизирани отиват в дома на майката на Ата. Какво ще стане, ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.78 - какво ще се случи...