Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

2 коментара

Разберете какво ще се случи с Ендер, Йълдъз, Дуан, Джанер, Кумру, Зейнеп, Асуман, Емир, Седаи и останалите герои на финала на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа на 23 и 24 декември 2023 по bTV Story.

В сезон 6, епизод 82 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер и Йълдъз си говорят за това как сделката им преди 6 години е повлияла на живота им и разсъждават какво би било, ако Йълдъз беше отказала. Джанер и Кумру правят така, че Тунджер да дари парите , които е обещал за болните деца.


РАЗБЕРЕТЕ какво се случва на финала на турския сериал „Опасно изкушение“ , който може да гледате от 21:30 часа на 23 и 24 декември 2023 по bTV Story.

Ендер и Хандан се чудят къде се бави Джанер. Ендер казва, че ще отиде да провери. Хандан ѝ напомня, че Дуан не обича да чака.

Ендер се качва в стаята на Джанер и го подканя да тръгват, а той ѝ казва, че е готов.

-Как така ли ще дойдеш? – пита го учудена сестра му, тъй като Джанер е в ежедневното си облекло.

-Како, какво ми е така?

-Как какво ти е? Първата вечеря преди сватбата! Твоят бъдещ тъст не е кой и да е, а Дуан Йълдъръм!

-Како, да ти припомня, че не се женя за Дуан Йълдъръм, а за Кумру и винаги се обличам по-този начин!

Ендер кара брат си да облече костюм, като му обяснява, че това не е стандартна вечеря.

-Сякаш най-важното е Дуан да ме одобри! – ядосва се Джанер.

Действието прескача на вечерята в имението на Дуан. Остават по малко от два дни до сватбата и Джанер започва да се страхува, защото всички му казват колко труден е бракът и как трябва да се промени, за да бъде зет, достоен за Дуан Йълдъръм.

Действието прескача сутринта в деня на сватбата на Джанер и Кумру.

Ендер се качва и буди Джанер.

-Какво става в ранни зори? – пита сънен Джанер, а Ендер му припомня, че днес е светата му. Той пита сестра си, какво ще прави толкова рано.

-Какво ще правиш ли? Ще се поострижеш, ще пробваш смокинга, а и снимки ти предстоят… - изброява Ендер. -А, Хандан вече излезе!

-Защо е излязла толкова рано?

-Отиде при Кумру, има проблем с роклята, по-точно с воала!

Действието се пренася в дома на Дуан, където Кумру е на ръба на нервна криза, защото воалът не ѝ харесва как ѝ стой. Хандан се опитва да я успокой, като казва, че до час ще го оправят.

Джанер се обажда на Кумру, за да разбере какво се е случило.

-Тук е истински ад! Объркали са воала! Исках само перли, а те са сложили мъниста и перли! – бясна е Кумру.

-О, Кумру, помислих, че е станало нещо по-важно!

-Какво по-важно от това може да има?! Днес е най-важният ден в живота ми! Ще полудея! Веднага провери смокинга си, за да няма и при него проблем!

-Добре, скъпа, ще го проверя! Целувам те и не се ядосвай!

Джанер затваря и си мисли: -Да ти имам проблема!

Когато Ендер се качва в стаята на Джанер, за да провери, дали е готов, тя намира само бележка със следния текст „Няма да мога!“.

Ендер е шокирана и веднага се обажда на Йълдъз да отиде при нея, защото имат огромен проблем.

Йълдъз, Емир и Седаи отиват при Ендер. Йълдъз пита Ендер какво ще кажат на Кумру, а Емир им казва, че няма нищо да ѝ казват, защото до началото на церемонията те със Седаи ще го намерят.

Емир и Седаи търсят навсякъде Джанер, а Ендер и Йълдъз се опитват да го прикрият.

Момчетата го намират в едно кафене и го убеждават да се върне.

Джанер облечен в смокинг влиза в стаята при Кумру, която също е облечена в булчинска рокля.

Кумру казва на Джанер, че осъзнава, че всички са оказали натиск върху него, но двамата ще живеят както си искат.

-И, аз така мисля! Кумру, много те обичам!

-И, аз те обичам!

-Кумру, да свършим, тази работа.

Кумру хваща Джанер под ръка и излизат в градината под аплодисментите на близки и приятели, а след това съобщават, че са им подготвили малка изненада.

Правят тройна сватба, заедно с тях Емир се жени за Сибел, с която се е сдобрил, след като е разбрал, че момичето не е толкова страшно, а Седаи се жени за Елиф, приятелката му, с която се е запознал във фирмата, и която е асистентка на Джанер.

Действието прескача Йълдъз и Асуман си говорят за тройната сватба, а също така, че наближава и сватбата на Дуан и Йълдъз. Асуман се моли това да е последната женитба на дъщеря ѝ. Дуан идва при Йълдъз, но не изглежда добре. Йълдъз е притеснена за него, но той я уверява, че нищо му няма, просто се е събудил леко уморен след сватбата на Кумру и Джанер, като отбелязва, че не е лесно да си баща на момиче.

-Дръж се! Йълдъз Су те чака!

-До тогава има време! Ще ходя да видя какво правят децата, може пък да си оправя настроението! Те ми действат като лекарство!- казва Дуан и като нежно погалва Йълдъз излиза от стаята.

Дуан влиза в стаята на децата. При тях е Асуман, но като вижда Дуан му казва, че ще го остави той да се позанимава с тях.

Изведнъж на Дуан му става лошо, започва да се държи за сърцето и пада на земята. Халит Джан се опитва да го събуди, но като не успява, тича при майка си и ѝ казва, че батко Дуан изведнъж е паднал и не е могъл да го събуди.

За съжаление сценаристите решават! Две седмици преди сватбата си с Йълдъз, Дуан внезапно получава инфаркт и умира.

Действието прескача две години по-късно Джанер и Кумру имат момиченце, а друго е на път. Тримата са на гроба на Дуан. Кумру разказва на дъщеря си, че дядо ѝ много е искал да я види, но не е имал късмет.

-Татко, много липсваш на твоето твърдоглаво магаре! – казва през сълзи Кумру, а Джанер се опитва да я успокои. Разбираме, че момиченцето е кръстено на леля си Ендер - Ендо.

Бизнесът на Ендер с бижута върви много добре, а Йълдъз е неин съдружник.

Ендер идва при Йълдъз и ѝ съобщава, че са им предложили да отворят магазин в Италия, затова двете заедно ще пътуват за Милано. Ендер ѝ казва, че две години на траур са достатъчни и Йълдъз трябва отново да възкръсне от пепелта.

Хандан се е омъжила за млад и богат мъж в Дубай.

Джанер ръководи холдинга, който е наследил от Дуан.

Йълдъз смята, че Хандан е напуснала Турция, защото с Ендер са се спречкали за името на детето на Кумру и Джанер. Ендер още се ядосва, че племенничката ѝ не носи цялото ѝ име, а само част от него – Ендо.

Ендер и Йълдъз пристигат в Милано. Там се запознават с двама мъже и се забавляват заедно в един клуб. На сутринта разбират, че са били ограбени от тях.

Когато се връщат в Турция, Ендер измисля план, за да разбере дали нещо не е станало с тях, защото досега та са мамили и изневерявали на богаташи, а не са попадали на крадци.

-Йълдъз, трябва да разберем, кой е най-вървения ерген в страната?

-Ендер, защо ни е това, само ще ни създадеш проблеми!

-Йълдъз, ти ако искаш, продължи да чоплиш семки вкъщи с майка си, но аз няма да се оставя да бъда плячка на мошеници! Аз искам да съм във форма и така да ме помнят!

Йълдъз и Ендер с помощта на Джанер разбират, кой е най-богатия ерген, а също така разбират, че той си има приятелка, която го използват и решават да ги разделят, за да си докажат, че още са във форма. И така, двете момичета си доказват, че още са във форма, като разделят двойката.

Зейнеп и Ата са се оженили, имат момиченце на две месеца и са се преместили да живеят в Америка.
Зейнеп и Ата са се оженили, имат момиченце на две месеца и са се преместили да живеят в Америка.
Кумру ражда, Джанер се радва, че има син. Кумру и Джанер кръщават сина си Дуан.

Ендер казва на Йълдъз, че Джанер е станал баща за втори път, те са доказали, че още са във форма, бизнесът им върви добре, само партньорът в живота ѝ липсва. А Йълдъз ѝ отвръща, че и тя би искала такъв, но единственото ѝ желание е бъдещият ѝ съпруг да има дълъг живот, защото четирима съпрузи покойници са ѝ достатъчни.


На следващия ден в бижутерския им магазин се появява красив, стилен и богат клиент. Ендер е хвърлил око на него, но мисли да не казва на Йълдъз, за да не се опита да ѝ го открадне. Мъжът я кани на партито на сестра си.

Йълдъз среща същия мъж пред магазина, а по-късно и на мача на Халит Джан. Той кани и Йълдъз на партито, а Йълдъз си мисли същото за Ендер, да не ѝ казва за него, за да не го открадне.

Йълдъз и Ендер се срещат на партито на сестра му, но преди да започнат сериозен скандал помежду си, разбират, че мъжът е ангажиран и двете хванати за ръка си тръгват от партито.

Приятел на Седаи харесва Асуман, но тя го отблъсква незаинтересовано, но когато разбира, че той е голям земевладелец в Адана, веднага го кани в имението.

Йълдъз е изненадана, когато Асуман ѝ съобщава, че ще се жени, защото не познава, кой е мъжът, за който ще се жени.

-Браво! Само ти не беше се женила! – отбелязва Ендер.

Асуман им казва, че е било любов от пръв поглед, а след малко ще дойде и ще ги запознае с него, като добавя, че мъжът притежава половин Адана.

-Ясно, защо е било любов от пръв поглед! – смее се Ендер.

-Мамо, опомни се!

-Йълдъз, не мога да изпусна такава партия, а знаеш ли, че можеше да избягам с нето!

Действието прескача след един месец на сватбата на Асуман и мъжът от Адана.

На другия ден Йълдъз и Ендер отново двете хвърлят око на един и същи мъж и се карат както обикновено, но накрая си казват, че препирните им никога няма да приключат, точно както и приятелството им.
-Йълдъз, ние сме двете половинки на ябълката, нали го знаеш?

-Точно така, обичта ни е вечна!

Двете момичета се прегръщат, а след това махат за довиждане!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.78 - какво ще се случи...