Предавания Шоу

Нарисувай се...

Добави коментар

Популярното предаване “Нарисувай се...” започва своя трети сезон, вече в ефира на Фен ТВ. Зрителите ще могат да гледат всяка събота и неделя атрактивни гости от всички сфери на живота.
Нарисувай се...

Популярното предаване “Нарисувай се...” започва своя трети сезон, вече в ефира на Фен ТВ. Зрителите ще могат да гледат всяка събота и неделя атрактивни гости от всички сфери на живота. Премиерата ще бъде в Деня на влюбените - 14 февруари, събота, от 13.00 часа.

“Нарисувай се…” е музикален формат шоу, което има за цел, освен да забавлява, да представя личностите в съвсем различна от познатата им светлина.

Гости на единственото предаване без водещ са популярните лица от музикалния бизнес, спорт, театър, политика... Те се „рисуват” с пет свои любими мелодии, които са свързани с живота им. Някои с хубави спомени, с първата целувка, с разочарование или съкровени моменти.

Освен уникална плейлиста, неподправени и истински истории, в края на предаването се ражда и едно истинско произведение на изкуството. Всеки гост рисувайки се с песен, показва и своите възможности с четка и бои пред бяло платно. Техните шедьоври ще могат да бъдат видяни от зрителите на Фен ТВ, а на по-късен етап екипът на предаването ще инициира благотворителна проява с картините на известните българи. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нарисувай се...

Румина среща любовта на снимачната площадка

Звезди на БГ естрадата през януари в „Нарисувай се”

„Нарисувай се..” с Румънеца и Енчев - 27 и 28 юни, от 13.00 часа по Фен ТВ

Елица Тодорова позирала на художник

„Нарисувай се...” с Устата и Емануела