Актуално В програмата

Елица Тодорова позирала на художник

Добави коментар

Елица Тодорова, ще бъде гост в предаването „Нарисувай се...” по Фен ТВ на 21 юни, от 13.00 часа.
Елица Тодорова, ще бъде гост в предаването „Нарисувай се...” по Фен ТВ на 21 юни, от 13.00 часа.


Една от най-позитивните изпълнителки – Елица Тодорова, ще бъде гост в предаването „Нарисувай се...” по Фен ТВ на 21 юни, от 13.00 часа.
И което се случва наистина рядко – ще бъде без творческата си половинка Стоян Янкулов.

Зрителите на музикалната телевизия ще чуят интересни истории подкрепени от хитове на Мадона, Майкъл Джексън, Бионсе, Уитни Хюстън, както и последната клипирана песен на популярния ни дует – „Космос”.

Елица Тодорова, ще бъде гост в предаването „Нарисувай се...” по Фен ТВ на 21 юни, от 13.00 часа.Елица ще разкрие повече подробности за своето детство, което преминава в различни африкански страни. „Прекарах голяма част от детските си години край бреговете на Средиземно море. Като всички деца се катерех по палмите, ходихме боси, дните минаваха в игри. Цялата тази атмосфера ми е създала една слънчева нагласа към живота. Надявам се, когато и аз имам деца те да растат сред природата, а не сред панели”, заявява певицата.

Статива и нейната картина я върнаха към годините преди да срещне Стоян Янкулов. Тогава Елица живеела с художник. Тя позирала по цели нощи на тогавашния си любим, но така и не видяла една своя картина. „Той беше голям перфекционист и всяка сутрин късаше платната, защото искаше да ме нарисува по-добре”, разказва Елица Тодорова. Именно в този период тя научила доста техники в изобразителното изкуство и в това ще се убедят зрителите на „Нарисувай се...”. Все пак тя твърди, че най-добре „рисува” със своите палки и глас. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нарисувай се...

Румина среща любовта на снимачната площадка

Звезди на БГ естрадата през януари в „Нарисувай се”

„Нарисувай се..” с Румънеца и Енчев - 27 и 28 юни, от 13.00 часа по Фен ТВ

„Нарисувай се...” с Устата и Емануела

На Цветница с Илияна Раева