Предавания Шоу

Звездите в "Като две капки вода" излизат на сцена "Мики Маус"

Добави коментар

Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”. Но не като участник, а под формата на бляскава сцена...
Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”. Но не като участник, а под формата на бляскава сцена... Точно с формата на известния анимационен герой ще бъде сцената, на която осем известни българи ще излизат преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, тя ще бъде оборудвана и с асансьор, които ще отвежда звездите пред публиката.

Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”. Но не като участник, а под формата на бляскава сцена...

Междувременно, подготовката за голямото преобразяване и старта на шоуто на 06 март е в разгара си. За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари - над 100 кг изкуствена коса под формата на перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и... 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират. За професионалните изпълнения на звездите ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

Освен всичко това, за първи път в България зрителите ще се насладят на използването на екосъобразно осветление - това е технологията Sharpy Moving head, която е съобразена с околната среда и която намалява съществено консумацията на енергия.

Какви ще са първите превъплъщение на звездите и как ще изглежда бляскавата сцена на "Като две капки вода", ще разберем на 06 март от 20.00 ч. по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

​За първи път в „Като две капки вода“ всички участници отиват на големия финал

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“