Предавания Шоу

Сатирично-комедийно предаване „Голата истина“

Добави коментар

Ежедневното сатирично-комедийно предаване „Голата истина“ превзема делничните вечери по bTV от 9 септември 2013. То ще се излъчва от понеделник до петък от 23.30 часа.

Ежедневното сатирично-комедийно предаване „Голата истина“ превзема делничните вечери по bTV от  9 септември 2013. То ще се излъчва от понеделник до петък от 23.30 часа.

„Голата истина“Шоуто "Голата истина" е българската версия на италианския формат Striscia la Notizia и се създава въз основа на отстъпени права върху програмата, които единствено bTV притежава.

Домакин и основен водещ на „Голата истина“ е любимият български комедиен актьор Любомир Нейков. Негова екранна партньорка,която влиза в ролята на ководещ на шоуто, е красивата журналистка Ели Гигова. Продуцент на предаването е bTV. Изпълнителен продуцент е Dream Team Productions с продуценти Евтим Милошев и Любомир Нейков. Главни редактори са Емил Марков и Теньо Гогов, режисьор е Николай Костов.

Екипът на Dream Team обеща да предложи уникален телевизионен формат. „Голата истина“ ще запази най-добрите традиции на Striscia la Notizia с рубрики като „Невероятно, но истина“ и "Видеонаблюдение" . Сценаристите на формата единствени имат правата над уникалния стил на шарж над привидно безобидните сюжети от новините. Предаването ще запази комичния подход на италианските създатели на програмата по отношение на критичния поглед към целия телевизионен ефир. Информацията от деня ще бъде филтрирана през прецизния и смехотворен мониторинг на домакина и красивата му екранна половинка. Утопичната провокация „Денят, какъвто можеше да бъде" със сигурност ще неутрализира злобата на отминаващия ден и ще усмихне зрителите на прага на новия.

„Голата истина“ няма претенции за сериозен дълбок анализ на проблеми, събития и идеи, а само тяхното интересно представяне, иронизиране и осмиване по лек, забавен и симпатичен за зрителите начин. Тънката ирония, сатиричният поглед и елегантният намек са езикът и средствата на това предаване, в което зрителят сам ще определя своето отношение към представените събития, въпроси и личности, докато се забавлява.

Добави описание

Домакин и основен водещ на „Голата истина“

е любимият български комедиен актьор Любомир Нейков.

Добави описание
Ководещ на шоуто Ели Гигова

 

Добави описание
 

Добави описание
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любо Нейков , Ели Гигова , Голата истина

Актьорът Любо Нейков се присъединява към журито в “България търси талант”

Любомир Нейков в „Маскирания певец“

Витомир Саръиванов и Ели Гигова новите лица на “Здравей, България”

Любо Нейков с роля в турски сериал