Предавания Шоу

„Имаш поща” се завръща в ефира на Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.

Добави коментар

Виртуални истории и дори четириноги участници в новия сезон на „Имаш поща” по Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.
Виртуални истории и дори четириноги участници в новия сезон на „Имаш поща” по Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.

Най-възрастният участник, украсено с рисунки на водещите писмо и дори четириноги участници, са част от историите, които ще видят зрителите в новия сезон на „Имаш поща”. Шоуто, събрало стотици хора през годините, се завръща отново в ефира на Нова ТВ следващия петък, 21 септември от 21.00 ч.
Екипът на предаването вече е в трескава подготовка за старта, а Гала и Пейо са пълни с вълнуващи истории и писма, които ще разкрият в ефир. Най-интересни сред тях са тези на почитателка на шоуто от София, която е украсила всеки лист с красиви рисунки на водещите. За първи път в студиото ще се появят и домашни любимци! Куче и котка с тежка съдба, но по-щастливо бъдеще благодарение на природозащитна организация, ще гостуват в „Имаш поща” заедно с хората, които са ги спасили и са им дали шанс за живот. В новия сезон зрителите ще видят и най-възрастния участник досега – господинът е журналист и е на достолепната възраст от 92 години.

Отново за първи път една виртуална любов предстои да се материализира в студиото на Гала.
Момче и момиче, които са се запознали и влюбили в мрежата, ще се срещнат за първи път наяве в предаването, чиято цел е да събира хора.
„Имаш поща” се завръща в ефира на Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.
В последните дни неуморният пощальон на предаването Пейо обиколи  градове и села, за да разнесе съкровените послания на десетки хора. Колелото на Пейо беше забелязано в малки и големи градове като Варна, Благоевград, Перник, Разград, Кулата, Котел, Долен Лозен и дори с. Чакаларово. Самият той споделя, че работата му е станала по-лека, откакто е оборудван с модерна техника – GPS, таблет и други. Благодарение на физическата активност в тези снимачни дни, чаровният пощальон е влязъл в чудесна спортна форма, изгубвайки 3-4 килограма от теглото си.

Още много красиви, драматични и впечатляващи истории обещават от екипа на дългоочакваното шоу, което стартира от следващия петък, 21 септември, по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имаш поща

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ канят Eтиен Леви в „Имаш поща“

„Имаш поща” се завръща в ефир с ято пощенски гълъби

Силвия Кацарова е специален гост в „Имаш поща“

Жена търси баща си в „Имаш поща“. Предстои ѝ да преживее най-големия шок в живота си

„Имаш поща“ с Гала и Пейо се завърща по Нова ТВ