Актуално В програмата

„Нарисувай се..” с Румънеца и Енчев - 27 и 28 юни, от 13.00 часа по Фен ТВ

Добави коментар

„Нарисувай се..” с Румънеца и Енчев - 27юни, от 13.00 часа по Фен ТВ
Популярният дует Румънеца и Енчев ще направи своеобразен музикален дуел. Двамата ще гостуват през уикенда в предаването „Нарисувай се..”, като първи пред камерите на 27 юни, от 13.00 часа, ще застане Енчев.

Енчев

Той залага изцяло на българското и ще предложи на зрителите хитови парчета на родни изпълнители. Началото ще бъде за Миро, с когото са приятели още от родния си град Добрич и имат интересни общи истории. За съжаление Енчев ги спести на публиката, тъй като били само за пълнолетни. „Вярвам, че хубавите български песни тепърва ще бъдат правени и няма да е далеч времето, когато ще се налагат и извън страната”, убеден е певецът. В неговата любима листа попадат още Дийп Зоун, Групата и момичетата от Cacao, които вече са четири. Той разкри още, че има интерес от чужбина към песен на Групата, бой бандата, която е продуцирана от музикалната компания на Румънеца и Енчев.

Румънеца


На 28 юни, неделя, Румънеца ще противопостави на българските песни хитове от северната ни съседка. „Румънците правят страхотна музика, когато ги гледам за първи път дори си мисля, че са американски или западно европейски”, казва изпълнителят. В неговия музикален микс са включени парчета на нашумели имена като Ина, Play&Win, Fly Project.

Зрителите на Фен ТВ ще могат да видят за първи път и официалния мейкинг на новото парче на Румънеца и Енчев със световноизвестния рапър от Снап - Турбо Би и R.O.O.O.M – Don’t Cha Know. Атрактивните моменти от снимките на клипа ще бъдат показани на части по време на гостуването на дуета.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нарисувай се...

Румина среща любовта на снимачната площадка

Звезди на БГ естрадата през януари в „Нарисувай се”

Елица Тодорова позирала на художник

„Нарисувай се...” с Устата и Емануела

На Цветница с Илияна Раева