Актуално В програмата

Марта Вачкова е следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

Добави коментар

Тази събота към звездния панел на „Маскираният певец“ ще се присъедини любимата българска актриса Марта Вачкова.

Тази събота към звездния панел на „Маскираният певец“ ще се присъедини любимата българска актриса Марта Вачкова. Рамо до рамо с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, тя ще се впусне в детективската работа и ще даде своите предположения кой се крие зад забележителните маски. 

 

Добави описание

 

Тази седмица зрителите ще станат свидетели и на новите три забележителни битки в най-мистериозното шоу. Един срещу друг в три дуела ще се изправят Мозъкът и  Бебето, Палячи и Макаронът, Хищницата и Книгата.

 

Добави описание

 

В края на предаването зрителите ще видят и дългоочаквания момент на свалянето на четвъртата маска за сезона. Досега бяха разкрити Очите, зад които се криеше Поли Генова, Змията,  в чийто образ влезе Борис Солтарийски и Ангела, под чиито черни крила беше Есил Дюран.

 

Добави описание


Под прожекторите на „Маскираният певец“, триумфално се завръща поредна любима маска на феновете от предходния сезон – тази на Лъва. Актрисата Албена Михова носеше лъвската грива миналата година, но в събота вечер друга родна звезда ще съживи впечатляващия костюм на сцената на предаването, а зрители и панелисти отново ще имат едно изпъление време, за да я разкрият.

 

Добави описаниеКакви песни са избрали тайнствените участници, скрити зад впечатляващите маски и какви ще бъдат новите улики? Кой ще спечели дуелите и кой ще стигне до елиминация? Ще успее ли Марта Вачкова да разкрие  уликите и да помогне на детективския панел с предположенията си? Кой ще застане зад царската маска на Лъва и кой ще бъде четвъртият разкрит образ? – разберете в „Маскираният певец“ в събота  от 20:00 часа по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Боби Турбото е големият победител във втори сезон на „Маскираният певец“

Деси Слава свали маската на макарона на полуфинала на „Маскираният певец“

Кристиан Кирилов се оказа Златният в „Маскираният певец“

Бебето се завръща в „Маскираният певец“