Актуално В програмата

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Грандиозният спектакъл в десетия лайв на „Маскираният певец“ завърши с деветата паднала маска. Почти на финалната права образът на Перлата бе разкрит.

© NOVA/Красена Ангелова

Под един от най-красивите и изящни костюми зрителите на NOVA видяха лицето на певицата Лора Караджова, след страхотното й изпълнение на хита на Джеймс Браун „It's A Man's Man's Man's World“. Звездните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха категорични, че именно певицата е дала живот на Перлата.

© NOVA/Красена Ангелова
„Много съм щастлива, че участвах, защото имах възможността да изпея едни от любимите си песни. Беше невероятно удоволствие“, сподели Лора Караджова, секунди след като бе разкрита.

За първи път в шоуто всяка от маските донесе снимка от любимото си място, която да помогне на следователите в разгадаването на мистерията. В надпреварата и тази вечер зрителите станаха свидетели на три титанични дуела. С музикални изпълнения един срещу друг се изправиха Камъкът и Перлата, Гъбарко и Самураят и Госпожицата и Носорогът. За изненада на всички Носорогът не беше в студиото, но се включи с предварителен запис и жива връзка, което не попречи на страхотното му представяне.

© NOVA/Красена Ангелова

Голямата изненада на вечерта поднесе актьорът Къци Вапцаров, който за трета поредна година успя да заблуди всички и остана неразпознат. Той се появи като гост маска отново в костюма на Шапката и развълнува зрителите с изпълнение на “Afterglow” на британската звезда Ed Sheeran. В първия сезон на предаването Къци Вапцаров носеше точно тази маска, а миналата година се беше прикрил под образа на Бебето. Тази вечер Панелът разшири обсега на догадките, предполагайки певците Стенли и Тони, както и водещия на телевизионната игра на NOVA „Семейни войни“ – Цветомир Иванов.

„Искам да благодаря много на един човек, който много ме вдъхнови да изпея тази песен – сина ми Краси, който записа и музиката към нея. Благодарен съм за участието си и тази година“, каза Къци Вапцаров пред шокираните погледи на водещите и звездните следователи.
© NOVA/Красена Ангелова

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на нови грандиозни битки в „Маскираният певец“. Кой образ зрителите ще изберат да напусне най-мистериозното шоу в ефира? Коя звезда ще покаже лицето си зад следващата свалена маска? Кой мистериозен образ от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (20-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна седмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“