В програмата

Борис Солтарийски се раздели с „Маскираният певец“

0/5

Борис Солтарийски се раздели с „Маскираният певец“

Борис Солтарийски се раздели с най-мистериозното шоу в телевизионния ефир – „Маскираният певец“.

„Успях да крия умело присъствието си в предаването – сега съм на участие в Пловдив. Вече наистина ще знаят къде съм бил.“, сподели Солтарийски в костюма на Змията, който оспорваше място в шоуто с Мозъка и Книгата. 

 

Добави описание

 

За първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците.

 

Добави описание

 

Нови артистични двубои изправиха едни срещу други останалите седем участника в шоуто. В звездна надпревара влязоха Макаронът и Змията, Мозъкът и Хищницата, и Бебето, Книгата и Палячи. Изпълнението на Хищницата изправи на крака панела, в който се присъедини и актьорът Ники Сотиров. Сред новите заподозрени имена се наредиха Десислава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев и други представители на българския шоу бизнес.

 

Добави описание

 

Зрителите видяха отново и костюма на Пилето, в който се беше скрил Лазара Златарева, известна като Кака Лара.

 

Добави описание

 

„Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!“, сподели емоциите Лара, която призна, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев. 


Не пропускайте следващияте битки в шоуто, когато специален гост в панела ще бъде актьорът Юлиан Вергов.

Още за Маскираният певец

20:00
24.10.2020
Маскираният певец (премиера) - музикално шоу, сезон 2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg