Актуално В програмата

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Добави коментар

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник, който се разделя с Кухнята на Ада. Тя получи оранжева престилка след седмичния мастър клас и остана с нея до самия край на вечерната резервация.

Загубата в битката за спалните изпрати Червените на кулинарна екскурзия до Великата китайска стена с шеф Лио Юан Дзю. Неговата рибна интерпретация във формата на катерица се оказа нелеко препятствие за две от най-противоречивите участнички от червения отбор - Михаела и Стефани. Така те се озоваха с оранжеви престилки в ръка след мастър класа. Хоби готвачката Царина пък завоюва втори пореден персонален имунитет.

Вечерната резервация и за двете кухни не протече по план, като грешките се трупаха от всички станции и готвачи. Ситуацията в Кухнята на Ада достигна точка на кипене, когато шеф Ангелов се принуди да сервира брънч омлети на всички гости на ресторанта, вместо ястията от новото пролетно меню. Невъзможността да овладее червената кухня и престъпването на думата на шеф Виктор Ангелов изпрати сладкарката у дома.

Стефани е гост в подкаста "Кухнята след Ада", където коментира своето представяне в Hell's Kitchen и скандалите със съотборничката си Михаела. Съжалява ли за поведението си и в кой музикален клип на Криско е участвала?

Утре вечер още един играч ще се раздели с куртката си в Кухнята на Ада. Напрежението в отбора на Червените ще се подплати от разговор между Симона и Никол, която ще сподели крайната си оценка за връзката на Мони и Митко. Как ще завърши поредната драматична ситуация?

Не пропускайте новия епизод на Hell's Kitchen 6 в четвъртък, 18 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen , Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада