Актуално В програмата

Поли Генова свали маската на Очите във втората вечер на „Маскираният Певец“

Добави коментар

Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“.

Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Обичаната певица умело влезе в ролята на Очите, успявайки да заблуди панела до последния момент.

 

Добави описание

 

„Преживяването е страхотно, а костюмът е наистина специфичен – необходими са поне 15 минути за неговото обличане, а и помощ от няколко човека. Искам сърдечно да благодаря на целия екип на предаването, който е наистина страхотен.“, каза певицата, която беше облечена в категорично обявения за „най-дружелюбен“ костюм. 

 

Добави описание

 

Три артистични битки отбелязаха втория лайв на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вокалните двубои изправиха един срещу друг: Очите и Баба Яга; Булката и Плашилото; Златният, Ангелът и Светлината. Сред предположенията на панела бяха включени нови звездни имена като Белослава, Мария Сапунджиева, Евтим Милошев, Златка Райкова, Дидо от Д2 и други. Към триото детективи се присъедини и ненадминатият имитатор и комик – Виктор Калев.“Чувствам се като у дома!“, категоричен беше актьорът, който сподели своите смели предположения за маскираните изпълнители.   

 

Добави описание

 

Предаването поднесе поредна изненада с присъствието на специален гост, скрит в костюма на Рицаря. „Невероятни костюми – истински Холивуд! Беше истинска емоция!“, сподели актьорът Николай Сотиров, минути след като свали маската. Той остана напълно неразпознаваем за панела, който беше категоричен, че осанката е на Димитър Маринов. 


 
Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите седем участника. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 26 септевмри от 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“