Актуално В програмата

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир, зрителите на NOVA узнаха самоличността на десетия образ в „Маскираният певец“.

© NOVA/Красена Ангелова

Талантливият актьор и певец Владимир Михайлов свали загадъчната маска на Самураят пред изумените погледи на звездните детективи. Талантливият изпълнител, познат още като Денис Топал от сериала „Братя“, се превърна в една от големите изненади в третия сезон на предаването. След поредното блестящо музикално изпълнение на песента Higher Power на Coldplay, Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха сигурни, че зад маската е певецът Славин Славчев. Всички те останаха без думи при появата на Влади Михайлов, но не скриха искреното си възхищение към неговото представяне и перфектния подбор на песни.

© NOVA/Красена Ангелова
„Уважаемо жури, аз съм ваш почитател. Водещите – Краси и Геро - са невероятни. Искам да изкажа огромна благодарност към екипа, който е страхотен – не спираха да ни обгрижват и да се вълнуват. Обичам ви, жестоки сте! Благодаря и на продуцентите за поканата. Радвам се, че изживях това приключение и пътешествие“, сподели Влади Михайлов.

Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ отново развълнува публиката с епични битки на останалите пет маски. Надпреварата започна с музикален дуел между Самураят, Носорогът и Гъбарко, а след това един срещу друг се изправиха Камъкът и Госпожицата. Тази вечер всяка от маските сподели трима от любимите си изпълнители, които трябваше да насочат зрителите и детективите в разгадаването им.

© NOVA/Красена Ангелова

В шоуто се завърнаха две любими маски от втория сезон – Ангелът и Макаронът. Начало на вечерта постави красивият Ангел с изключително нежната версия на „We Are The World”, а под внушителния костюм се криеше певицата Дивна. В първи сезон на „Маскираният певец“ тя бе в ролята на Пилето, а този път съвсем заблуди Панела. Според звездните детективи ангелските криле бяха разперени от певиците Керана или Роберта.

„Много ми е драго да бъда отново тук в това чудесно шоу, което помага на всеки да избяга от реалността. Напоследък тя не е много цветна, но това шоу става все по-хубаво, по-цветно и по-прекрасно“, призна Дивна за участието си в предаването.
© NOVA/Красена Ангелова

Актрисата и радиоводеща Богдана Трифонова изненада зрителите под маската на Макаронът.

„Много ви благодаря! Най-хубавите подаръци, които човек получава, са емоциите и преживяванията. И аз тази вечер получих страхотен подарък“, каза тя за вълнуващото преживяване под маската.

Дамите в Панела – Алекс Раева и Марта Вачкова, успяха да я разпознаят, но за AZIS и Владо Пенев тя остана пълна загадка.

© NOVA/Красена Ангелова

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още впечатляващи битки в „Маскираният певец“. Кой герой от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? Коя ще е единадесетата маска, която ще бъде свалена? – зрителите ще разберат следващата събота (27-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна седмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“