Актуално В програмата

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Почти два месеца след старта на третия сезон на „Маскираният певец“ зрителите на NOVA избраха Прилепът да свали маската си.

Зад внушителния и красив костюм се оказа певецът Георги Симеонов JJ. В последната си вечер на мистериозната сцена той бе избрал да изпълни световноизвестната балада на Роби Уилямс – „Angels”. Това допълнително затрудни Панела и никой от любимите детективи не даде правилен отговор. Техните предположенията бяха свързани с други изпълнители - Стефан Илчев, Деян Неделчев и Костадин Георгиев - Калки.

„Много благодаря на Маги Халваджиян за покана, както и на Кремена за този невероятен костюм. По време на първия лайв се притеснявах много, защото не виждах абсолютно нищо, беше само много топло и неудобно. Но след второто предаване заживях с този образ, който ме пренесе в приказен свят. Беше изключително странно, трудно и смешно да играя на криеница и с целия екип, който познавам прекрасно“, развълнувано сподели певецът, секунди след свалянето на маската.

Тази вечер бе даден стартът и на разпитите на седемте останали герои в най-мистериозното шоу. За първи път в „Маскираният певец“ те не се провеждаха от член на Панела, а от водещите Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Без да имат право да лъжат, маските трябваше да отговорят честно на три въпроса, които бяха свързани с предположенията на елитните детективи от предходното предаване.

Великолепните музикални изпълнения на участниците в „Маскираният певец“ отново бяха разпределени в три епични битки. Перлата влезе в сблъсък с Гъбарко, Госпожицата се изправи в дуел срещу Прилепът, а в титанична тройна битка участваха Носорогът, Самураят и Камъкът.

Минути преди началото на последната битка, за едно участие се завърна маската на Шотландецът с изпълнение на „Poison” на Alice Cooper. Под огромния костюм умело бе скрит културологът Ивайло Цветков – Нойзи. Алекс Раева безпогрешно успя да го разпознае, Марта обаче заложи на певеца Орлин Павлов, а AZIS даде екстравагантно предположение, посочвайки името на баскетболният треньор Тити Папазов.

„Аплодисменти за моята кума Алекс, която ме позна. А аз сега ще се прибера при най-красивия заек на света – съпругата ми“, каза Ивайло Цветков – Нойзи за участието си в предаването и за скорошната си сватба с Мария Игнатова, която миналата седмица свали маската на Заека.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на нови грандиозни битки в „Маскираният певец“. Коя ще е следващата свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (13-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна седмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“