Актуално В програмата

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Крисия и Миро заеха почетните второ и трето място в най-мистериозното шоу

© NOVA / Красена Ангелова

Грандиозно шоу отбеляза финала на третия сезон на най-мистериозното предаване в телевизионния ефир - „Маскираният певец“ с водещи Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков. След 13 предавания, изпълнени с потайности и загадки, зрителите на NOVA избраха и големия победител. Певицата Виктория Георгиева, скрита под любимата маска на Госпожицата, запази тайната на великолепния костюм и остана неразпознаваема до самия край. Тя успя да опази в анонимност самоличността си три месеца и да предизвика пълно объркване в изтъкнатите детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев. Това е и първият герой в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон.

© NOVA / Красена Ангелова
„Много съм развълнувана. Благодаря на всички за подкрепата, както и на целия екип. За мен това беше едно невероятно преживяване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази мечта“, призна Виктория Георгиева, която покори публиката с невероятен глас и артистично присъствие.

Нейната звезда за първи път изгря на сцената на музикалния формат Х Factor, а тази година бе и българският представител на международния песенен конкурс Евровизия.

© NOVA / Красена Ангелова

Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто образ умело се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп певецът Миро, под атрактивния костюм на Носорогът.

„Много се радвам да бъда тук и много съм развълнувана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви!“, сподели Крисия, която предизвика колебание в звездните детективи.
© NOVA / Красена Ангелова

Единствено Миро бе разпознат единодушно от Панела. „Колко е хубаво да ви видя с истинските си очи. Това е едно от най-хубавите преживявания, които имам. Благодаря на всички. Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип“, каза Миро.

Впечатляващ спектакъл завладя сцената на големия финал на третия сезон на „Маскираният певец“. Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в борбата за гласовете на зрителите, а след това вдигнаха публиката на крака с общо изпълнение на хита на Majestic и Bonnie M – “Rasputin”. Минути преди дългоочакваното разкриване на победителя, охраната на маските също излезе със специално изпълнение на „I Wanted That Way” на американската бой банда Backstreet Boys.

© NOVA / Красена Ангелова

Феновете на предаването станаха свидетели и на още изненади по време на финалното шоу. Две гост-маски също бяха свалени. Под внушителния костюм на Бухала успешно се беше скрил Башар Рахал, а невероятната Деси Добрева даде живот на любимата маска на Принцесата.

© NOVA / Красена Ангелова

При изключителни мерки за сигурност и огромен зрителски интерес, 14 тайнствени маски станаха истинска сензация и завладяха телевизионния ефир тази есен. Виктория Георгиева е третият победител в историята на формата в България. Първата победа грабна певицата Михаела Маринова през 2019 година, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на финала на втория сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

© NOVA / Красена Ангелова

Първите емоции на Виктория Георгиева от победата в третия сезон на „Маскираният певец“ зрителите ще видят в интервюто на Мариян Станков - Мон Дьо утре в „Събуди се“. В понеделник (6-и декември) водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще посрещнат победителя в студиото на „Здравей, България“, а във вторник (7-и декември) техни гости ще бъдат финалистите Крисия и Миро.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна седмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“