Предавания Публицистика

„Лице в лице” – вече час и половина от 4 февруари

1 коментар

Публицистичното предаване на bTV „Лице в лице” с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев удължава времетраенето си с още половин час от 4 февруари.
Публицистичното предаване на bTV с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев удължава времетраенето си с още половин час от 4 февруари. „Лице в лице”, което бързо се превърна в eдно от най-гледаните актуални предавания в ефир, от понеделник ще се излъчва всеки делничен ден от 17.30 до 19.00 часа.

Лице в лице

Целта на промяната е да даде възможност за изговаряне на все повече актуални теми, важни за зрителите. С нажежаването на политическите страсти и предстоящите избори, екипът на предаването ще разшири кръга от въпроси, на които зрителите ще намират своите отговори чрез дискусиите в студиото. Интересни събеседници от политическия и обществения живот ще продължат да дават различни, конфликтни и неочаквани гледни точки по темите, които са важни за българските граждани. С преки включвания от цялата страна репортерите на „Лице в лице” ще информират зрителите за важните събития в момента, в който се случват.

От понеделник до четвъртък Цветанка Ризова и Димитър Цонев ще продължат да водят „Лице в лице” заедно, а всеки петък един от тях ще представя своето виждане за акцентите от седмицата. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лице в лице

Доказани журналисти ще водят „Лице в лице“ през август

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

Цветанка Ризова дари на ученици декорите на студиото на „Лице в лице“

Какво ново в есенния сезон на bTV

Какво ново в есенния тв сезон на bTV?