Предавания Публицистика

Светла Петрова отново в ефир с „Полиграф“, но „България он ер“

2 коментара

Светла Петрова стартира новото си публицистично предаване „Полиграф” в ефира на телевизия „България он ер“ - всяка събота в 20:30 часа.

Светла Петрова стартира новото си публицистично предаване „Полиграф” в ефира на телевизияБългария он ер - всяка събота в 20:30 часа.

„Полиграф – много мнения, една истина. Истината идва само при този, който я търси. Полиграф ще бъде един телевизионен час в изследване на истината за събитията, за проблемите, за кризите, за конфликтите в живота ни. Очаквайте героите на деня от бизнеса, политиката, институциите, и други социални сегменти пред детектора на лъжата”, казва авторът на предаването Светла Петрова.

„Полиграф” ще бъде ефирно пространство за дебат по най-горещите теми от седмицата, най-конфликтните и болезнени тенденции, с ракурс  - икономическите последствия от обществените процеси.

В първото издание на „Полиграф”, което ще се излъчи на 26 април от 20.30 минути, в студиото на България он ер, Светла Петрова ще разговаря с психолога Росен Йорданов, психиатъра д-р Николай Михайлов и поета Румен Леонидов. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Светла Петрова , Полиграф