ТВ анонси bTV

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Добави коментар

От началото на юли месец публицистичните предавания на bTV преминават в лятна схема на излъчване.

От 3 юли сутрешният блок на bTV Тази сутрин ще започва в 07:00 часа. Водещият Златимир Йочев ще продължи да представя всеки делничен ден най-актуалните теми и гости от обществено-политическия живот на страната и света. За период от две седмици през юли (3 – 14 юли) и две през август (7 – 18 август), негови заместници ще бъдат журналистите Ванина Недкова и Росен Цветков.

През цялото лято сутрешният уикенд блок „Тази събота и неделя“ ще обобщава за зрителите горещите теми и събития от седмицата. От 1 юли той ще се излъчва от 08:00 до 11:00 часа, а през август месец - от 08:00 до 10:00 часа. През юли месец политематичното предаване ще бъде водено от Мария Цънцарова, Жени Марчева, Кристина Газиева, а през август – от Веселина Петракиева, Радиана Божикова и Румен Скрински.

Утвърденото през годините публицистично предаване на bTV Лице в лице ще продължи да следи и запознава зрителите с обзорните политически теми всеки делничен ден от 17:20 часа. В последната седмица на юли негов водещ ще бъде Гергана Венкова, а през август предаването излиза в почивка.

На 9 юли ще бъде последния за сезона епизод на „Защо, господин министър?“ с Мария Цънцарова. Предаването се завръща в ефир с нов сезон на 10 септември.

През август лятна почивка ще има и за актуално-публицистичното предаване 120 минути“. Тогава bTV ще излъчи в пет поредни недели селекция от най-интересните разговори и репортажи в предаването през сезона. Водещият Светослав Иванов ще бъде пред екрана на 10 септември, когато започва дванадесетият сезон на предаването.

Специалната рубрика за задълбочени разследвания и репортажи на журналистите на bTV – bTV Репортерите“, също ще предложи най-интересните излъчени епизоди през сезона в седмиците от 15 юли до началото на септември.

От 2 юли светското лайфстайл предаване COOLt ще се излъчва в нов ден и час – неделя от 15:30 до 16:30 часа, а от 30 юли до старта на новия сезон зрителите ще се радват на най-добрите записи на Натали Трифонова.

Дневното токшоу Преди обед излиза в лятна ваканция на 21 юли. От края на юли и през целия август в същия час ще се излъчват емоционалните и завладяващи разговори със събеседниците от изминалия сезон, вълнуващите истории на гостите в студиото и полезните и интересни теми от поредиците на предаването.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин , Тази неделя , Тази събота и неделя , Тази събота , Лице в лице , Защо се влюбват глупаците , 120 минути , bTV Репортерите , COOL…T , Преди обед

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Свежи лица и нови тематични блокове в новия сезон на „Преди обед“

Златимир Йочев и Мария Цънцарова са новият екранен тандем в „Тази сутрин“

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”