ТВ анонси ТВ анонси

Доказани журналисти ще водят „Лице в лице“ през август

Добави коментар

От 1 август (понеделник) водещата на публицистичното предаване на bTV „Лице в лице“ Цветанка Ризова излиза в годишен отпуск.

На нейно място разговорите до началото на септември ще водят доказани имена в журналистиката - главният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков.

Веселина Петракиева се присъединява като продуцент на bTV новините през 2010 година. Тя е четирикратен носител на наградата „Продуцент на годината“ от създаването на годишните награди, връчвани от екипа на нюзрума на bTV. Има над 25-годишен опит в медиите, като започва в Дарик радио, след което се отдава на телевизионна журналистиката в БНТ, Нова ТВ, Re:TV и PRO.BG.

Росен Цветков става част от екипа на bTV Новините през 2014 г. като криминален репортер. В ролята си на разследващ журналист влиза в БНТ и продължава да преследва тази своя страст, за която получава редица отличия. Става продуцент на bTV Новините, като още през първата си година на тази позиция печели вътрешната награда Продуцент на годината за 2021 г.

Емблематичното публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ продължава без почивка всеки делничен ден от 17:20 ч., за да може да следим горещите политически страсти и коментари през цялото лято. Очакваме титулярната водеща да се завърне отново на екран на 5 септември за новия сезон на предаването.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лице в лице

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

Цветанка Ризова дари на ученици декорите на студиото на „Лице в лице“

Какво ново в есенния сезон на bTV