Предавания Публицистика

Ключ за политико-икономическите процеси дава „ПИН КОД“ в ефира на NEWS7

Добави коментар

На 8 септември 2013 г. в ефира на NEWS7 стартира новото седмично предаване „ПИН КОД“ с водещ Пламен Юруков.
На 8 септември 2013 г. в ефира на NEWS7 стартира новото седмично предаване „ПИН КОД“ с водещ Пламен Юруков. От 21 часа всяка неделя зрителите ще могат да гледат коментар на политическите факти  и  анализ на  икономическите процеси. Авторите на предаването имат за цел да предложат на зрителите един час, изпълнен с интересни гледни точки в коментара и анализа на политически и икономически събития, и как те се отразяват в ежедневието ни.

Водещият Пламен Юруков е популярен политик и предприемач, който има поглед както към българската политическа реалност, така и към международния бизнес. През 2007 г. и 2008 г. е председател на СДС, което му дава възможност да навлезе в практиката на българската и европейска политики и да поддържа комуникация с водещи американски анализатори. Завършва магистърска степен по глобален мениджмънт  от Thunderbird – School of Global Management, определяно 10 години на  първо място в класацията на „Файненшъл таймс” за международен бизнес.

В предаването гости ще бъдат компетентни личности, които говорят за политика, а не самите политици, ще бъдат представени успели в България и по света българи, както и добрите практики на предприемачите и грешките, от които са се поучили. Авторите са амбицирани да предложат едно различно предаване за политика и икономика, в което има висока култура на водения разговор, представен разбираемо и полезно за зрителите пред екрана.

„ПИН КОД“ ще даде ключ към четири основни сфери в рубриките на предаването – местен и международен бизнес, локална и глобална политика, европейски политики и как те ни засягат, и прочит на историческите събития и тяхното влияние върху съвремието.
Информационният канал NEWS7 предлага на своите зрители още едно предаване, което допълва информационния поток с авторитетен коментар на събитията и  задълбочен анализ на процесите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пин код