Актуално В програмата ТВ анонси bTV

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Добави коментар

В началото на септември месец актуалните предавания на bTV започват новия телевизионен сезон с богато разнообразие от нови формати, ексклузивни събеседници, коментари и анализи от обществено-икономическия и политически живот на страната.

От понеделник, 4 септември, сутрешният блок Тази сутрин“ с водещи Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще се излъчва със своя обичаен стартов час 6:00. Три часа и половина по-късно, в 09:30 започва дневното ток шоу „Преди обед“ с водещи Деси Стоянова и Петър Дочев.

Пак от 4 септември, в ефир се завръща Цветанка Ризова като водеща на делничното предаване „Лице в лице с начален час 17:20.

Уикенд блокът „Тази събота и неделя“ започва сезона на 9 септември (събота) с нови водещи и студио. Бесте Сабри и Митьо Маринов ще представят по увлекателен начин всички теми от седмицата и най-интересното от съботно-неделните почивни дни между 7:30 - 11:00 часа, в новия студиен комплекс 2 на bTV.

Лайфстайл предаването „COOLt..” с водещ Натали Трифонова ще се излъчва от 10 септември (неделя) с нов начален час - 15:00 часа.

Точно час по-късно в ефира, от 16:00 до 16:30 часа, зрителите ще гледат новата документална поредица „bTV разказва“, в която авторът Радиана Божикова ще ни среща с любопитни човешки истории, сюжети, малко познати места, редки традиции и обичаи.

Емблематичното публицистично предаване 120 минути“ с водещ Светослав Иванов поставя началото на новия, единадесети сезон в ефира на bTV в неделя, 10 септември, в 16:30 часа. Предаването стартира и с нова рубрика за фактчекинг „Провери фактите“ с автор Росен Цветков. Ексклузивен гост в рубриката „Роуминг“ в първия епизод ще бъде един от най-силните продуценти в музикалния свят, бащата на Бионсе и създател на легендарната група “Destiny’s Child”, Матю Ноулс.

Предаването за специални разкази, ексклузивни срещи, портрети и журналистически разследвания “bTV Репортерите“ се завръща с нов сезон в събота, 9 септември, след централната емисия Новини.

Успешната формула, която bTV наложи първа в новините – интервю със събеседник по актуален обществен въпрос в края на централна емисия новини, продължава и през новия сезон. От 4 септември екипът на bTV Новините възобновява излъчването на късната емисия новини с обичайния час 23:00, с водещи Полина Мечкуева и Мария Ванкова.

“Започваме сезона с нова стратегия, за да отговорим на очакванията на телевизионната аудитория в България. През есен 2023 ще прилагаме още по-иновативен подход в отразяването на важните за българите теми и събития в новините, актуалните предавания и спорта. Ще продължим да развиваме дигиталното си портфолио с още качествено съдържание. Зрителите имат нужда да виждат добре разказани и смислени човешки истории, които развиват гражданското общество. Затова нашата цел е да бъдем заедно с тях в тази социална мисия. Въвеждаме нови форми в актуалните предавания, за да увеличим интереса на телевизионната аудитория. Нашата цел е да се развиваме и променяме непрекъснато“ – заявява Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин , Преди обед , Лице в лице , Тази събота и неделя , Тази събота , Тази неделя , COOL…T , bTV разказва , 120 минути , bTV Репортерите , bTV Новините

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините

Документалната поредица „bTV разказва“ с нови епизоди от 18 февруари

bTV Новините отбелязват 23 години от първия си ефир

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

Свежи лица и нови тематични блокове в новия сезон на „Преди обед“