Актуално Други

Цветанка Ризова дари на ученици декорите на студиото на „Лице в лице“

Добави коментар

Децата сами са поискали да се обучават в обстановката на любимото си актуално предаване

Водещата на „Лице в лице“ по bTV Цветанка Ризова дари декорите на старото си студио на ученици, които продуцират собствено предаване и емисия новини. Сетът на най-гледаното актуално предаване в България ще даде нов облик на ученическата телевизия на 143 СУ „Димчо Дебелянов“ в София, които са дългогодишни партньори на bTV.

В началото на лятото bTV започна работа по изграждане на ново високотехнологично студио за новините и делничните актуални предавания на медията, сред които е и „Лице в лице“. Вместо да бъде рециклиран обаче, сетът, на който Цветанка Ризова всяка вечер от понеделник до петък посреща актуални събеседници, ще стане част от практическото обучение на учениците в сферата на телевизията.

 

Добави описание

 

Самички са пожелали този декор да отиде при тях, да се обучават, да работят върху него. За мен това е начин не само декорът да оживее. Ценността е, че те харесват предаването и че това предаване им е направило впечатление“, коментира водещата на „Лице в лице“.

Учениците от 143 СУ „Димчо Дебелянов“ в София, които получиха дарението, са дългогодишни приятели на редакцията с най-голямо доверие в България. През лятото на 2017 те бяха част от международна лятна академия в областта на цифровите медии, на която екипът на bTV Новините демонстрира последните иновации в телевизионната журналистика.

 

Добави описание

 

„Новият декор ще накара самата новинарска емисия да изглежда по по-интересен и съвременен начин“, казват децата.

Топ водещите на bTV ще влязат в изцяло нови студиа  до края на годината, за да представят актуалните новини с още повече иновативни средства и решения, освен добавената реалност, 360-градусовите видеа, 3D проектирането и HD качеството, които вече завоюваха признанието на bTV Новините като най-високотехнологичната редакция в България.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лице в лице

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Доказани журналисти ще водят „Лице в лице“ през август

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

Какво ново в есенния сезон на bTV