Сериали Eкшън

Кобра 11

14 коментара

Магистралните ченгета Том и Семир са в преследване на контрабандисти на имигранти, когато Том е примамен в клопка и прострелян смъртоносно.

ALARM FOR COBRA 11, Германия, 1996


Режисьори: Аксел Занд, Себастиан Виг, Хайнц Дийтц, Аксел Барт

Участват: Гедеон Куркхард, Ердоган Аталай, Шарлоте Шваб, Готфрид ВолмерМагистралните ченгета Том и Семир са в преследване на контрабандисти на имигранти, когато Том е примамен в клопка и прострелян смъртоносно. Семир си дава обещание, че ще отмъсти за смъртта на своя най-добър приятел и поема сам по следите на вероятния убиец – бизнесмен в сянка, наричащ себе си Марк Йегер. Защо обаче всичко изглежда така сякаш Марк получава подкрепа от високите етажи на полицията? Настъпва един слокобен дуел между ченге и убиец, докато Семир един ден осъзнава, че те и двамата всъщност са на една и съща страна.От 1996 година насам екшън сериалът с особено високо ниво на адреналин и напрежение има произведени над 160 епизода, унищожавайки над 3100 превозни средства на специално изградената за снимките на сериала част от магистрала. Това всъщност е и най-дългият филмов декор в Европа, на който 16 камери снимат едновременно смразяващи кръвта екшън сцени с коли като например Порше, което скача от височина 650 фута.

Най-скъпата кола, която е използвана по време на снимките е спортен Майбах на стойност 9 милиона евро, който успява да оцелее без нито една драскотина след светкавична автомобилна гонитба, заснета за сериала.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кобра 11