Сериали Eкшън

911, Сезон 3

Добави коментар

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър пресъздават един драматичен сериал, който показва изпълненото...
Трети сезон на 911 се завръща по FOX с нови епизоди от 14 април 2020 г. Сериалът ще се излъчва всеки вторник от 22 часа.

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър пресъздават един драматичен сериал, който показва изпълненото с напрежение ежедневие на полицаите, пожарникарите и диспечерите на спешния телефон 911, които се отзовават на най-плашещите, шокиращи и опасни спешни ситуации. Всеки един служител на тези екипи за спешна помощ трябва да се опитва да балансира между това да спасяват най-уязвимите и това да решават личните си проблеми.

В трети сезон екипите за бърза помощ са повикани, когато голямо цунами връхлита Санта Моника. След травмите от предишния сезон Бък изпитва трудности при завръщането си в отряда, докато в същото време нова мистерия кара Атина да си припомни как е станала полицай.

 

В този провокативен сериал участват номинираната за наградите Еми и Оскар Анджела Басет, номинираният за Златен глобус Питър Крауз и номинираната за Златен глобус Дженифър Лав Хюит. Към тях се включват и Оливър Шарк, Аиша Хайндс, Кенет Чой, Рокмонд Дънбар и др.

Сериалът е продуциран от 20th Century Fox Television, заедно с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създатели, изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата, а Брадли Буикър е изпълнителен продуцент и режисьор. Алексис Мартин Уудол, Анджела Басет и Питър Крауз също влизат в състава на изпълнителните продуценти.

В ролите: Анджела Басет като Атина Грант, Питър Крауз като Боби Наш, Дженифър Лав Хюит като Мади Кендъл

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дженифър Лав Хюит , 911

Дженифър Лав Хюит (Jennifer Love Hewitt)

Вторият сезон на драмата „Специални клиенти” стартира по bTV Cinema на 7 декември

Звездите без грим

Камерън Диас е най-опасната звезда в интернет

Трети сезон на „Шепот от отвъдното” тръгва по bTV от 6 септември

В програмата:

00:30 18.05.2024
Тв програма NOVA
03:15 18.05.2024
Тв програма STAR Channel
17:10 20.05.2024
Тв програма STAR Channel
00:30 21.05.2024
Тв програма NOVA
03:15 21.05.2024
Тв програма STAR Channel