Сериали Eкшън

911:Тексас | 9-1-1: Lone Star (2020)

3 коментара

Драматичният сериал на FOX, „911“, разширява обхвата си до град Остин, Тексас, с първите си нови епизоди.

 

Участват: Роб Лоу, Лив Тайлър

Драматичният сериал номер едно на FOX, „911“, разширява обхвата си до град Остин, Тексас, с новото си издание.

Преди почти 20 години Оуен Странд (номинираният за „Еми“ Роб Лоу, Parks and Recreation и „Западното крило“) е единственият оцелял от своята пожарна станция в Манхатън на 11 септември. След нападението той е натоварен с тежката задача да възстанови станцията. Подобна трагедия се случва в пожарна в Остин и Оуен, заедно с проблемния си син Ти Кей (Ронан Рубинстайн, Dead of Summer), отива Тексас, за да им помогне да започнат отначало. На пръв поглед Оуен е човек на големия град с прогресивна философия за живота и пожарникарската работа. Но дълбоко в себе си се бори с тайна, която крие от всички и която може да коства живота му.

911:Тексас | 9-1-1: Lone Star (2020)

В Остин Оуен се запознава с блестящата и саркастична главна парамедичка Мишел Блейк (Лив  Тайлър, „Останалите“), както и с полицая Карлос Рейес (новакът Рафаел Силва). След това започва да събира новия си екип от разнообразни и квалифицирани кандидати за пожарна станция 126, включително Марджан Маруани (Наташа Карам, „Смелият“), пристрастена към адреналина, смела пожарникарка, която е и ревностен мюсюлманин, Пол Стрикланд (Браян Майкъл Смит, „Кралицата на захарните плантации“), трансджендър пожарникар, който е наблюдателен като Шерлок Холмс, както и начинаещия пожарникар Матео Чавес (Джулиан Уъркс, American Crime).

911:Тексас | 9-1-1: Lone Star (2020)

Най-голямото предизвикателство пред Оуен е Джъд Райдър (Джим Перик, „Нюйоркска комбина“, „Истинска кръв“), който, подобно на Оуен, е единственият оцелял от екипа на пожарна станция 126 след като се отзовават на сигнал за инцидент, който завършва трагично. Сприхав каубой до мозъка на костите си, Джъд е женен за Грейс (Сиера Маклейн, „Ловец на мозъци“/Mindhunter), операторка в кол центъра на 911, и се бори с посттравматичен стрес, без да е сигурен, че някога отново може да бъде същият пожарникар.

911:Тексас | 9-1-1: Lone Star (2020)

„911: Тексас“ е продуциран от 20th Century Fox Television в сътрудничество с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създателите, изпълнителните продуценти и сценаристите на сериала. Брадли Бюкър е изпълнителен продуцент и режисьор на премиерния епизод. Алексис Мартин Уудoл, Рашад Райсани и Джон Грей са изпълнителни продуценти, а Роб Лоу се включва като изпълнителен копродуцент.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 911:Тексас