Сериали Eкшън

Убивайки Ийв | Killing Eve - трети сезон

Добави коментар

Историята, последяваща токсичните взаимоотношения на ръба на преследването и привличането между тайния агент Ийв и наемния убиец на свободна практика Виланел...

Сега е моментът да си припомним сюжета или да започнем да гледаме сериала за първи път. Всички епизоди от първите два сезона са налични в HBO GO, a осемте епизода от по 60 минути можем да очакваме в осем поредни понеделника.

 

Добави описание


Трети сезон на награждаваната  драма „Убивайки Ийв“ се завръща в HBO GO с премиера на 13 април. Историята, последяваща токсичните взаимоотношения на ръба на преследването и привличането между тайния агент Ийв и наемния убиец на свободна практика Виланел, рестартира сюжета в момента, в който всяка от тях се опитва да подреди живота си без другата да присъства в него. Действието в новия сезон се развива в 8 епизода от по 60 минути.

 

Добави описание

 

„Убивайки Ийв“ дължи част от успеха си на изненадата в сюжета и обратите, на които зрителя става свидетел в тази игра на гоненица между главните героини. Още в края на първи сезон имахме усещането, че агент Ийв Поластри (Сандра О) ще бъде убита в края му, това обаче се случи като предизвестяващо действие във финалния епизод на втория сезон. „Убивайки Ийв“ се завръща с новия си сезон и не е спойлер, че Ийв все още е жива.

 

Добави описание


Въпросите пред феновете са как шоуто ще приеме предизвикателството да задържи възходящото темпо и за третия си сезон, как и дали историята ще доведе до остроумен и задоволителен край и с какво още ще изненада актьорският тандем Сандра О и Джоди Комър.

Комбинацията между тях двете в добавка датчанина Ким Бодния, като агента на наемни убийци с добро сърце Константин  и ирландката Фиона Шоу, като хладнокръвната шефка на тайния отдел на Ийв - Каролин, заедно с вече звездния тандем на създателките Вики Джоунс и  Фийби Уолър-Бридж, обещават гоненицата на котка и мишка да продължи по секси умен и неизменно добре облечен начин.

 

Добави описание

 

За Виланел (Джоди Комър убиеца социопат с безупречен моден стил, агент Ийв (Сандра О) е мъртва. Привидно скучният бивш агент от MI6, Ийв, се е скрила от очите на Виланел, с убеждението тя никога няма да я открие.  Всичко изглежда по план, докато една шокираща смърт става повод пътищата им да се пресекат отново. Тази среща и пътят обратно към сложните им отношения ще коства и на двете приятели, семейства и отказ от отношения с важни за тях хора, а може би и късче от душите им.

 

Добави описание


В първият епизод, който е с премиера в HBO GO на 13 април ще видим как Ийв се опитва да подреди живота си, след като официално е обявена за мъртва след като Виланел я простреля в Рим.  Виланел вярва, че Ийв е загинала от куршума ѝ и също се опитва да продължи живота си на наемем убиец, като среща стар познайник, който ѝ предлага нова възможност за работа.

 

Добави описание


Виланел. В същото време екипът на Ийв и основно Кени не може, да се откаже от разследването на загадъчната криминалната групировка с името Дванайсетте.

 

Добави описание

 

„Убивайки Ийв“ има в колекцията си награди „Златен глобус“, „Еми“,  SAG, БАФТА и от съсловието на кинокритиците. Сред новите попълнения в актьорския състав ще видим Новите попълнения в актьорския състав на предстоящия сезон включват: актрисата Дейм Хариет Уолтър („Наследници“ на HBO Дани Сапани („Блудници“ Джема Уилън („Игра на тронове“ на HBO).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убивайки Ийв

Джоди Комър потвърди, че четвъртият сезон на "Убивайки Ийв" ще е последен

Премиера на сериала „Убивайки Ийв“ по AMC на 4 октомври