Сериали Eкшън

Магнум | Magnum P.I. - втори сезон

Добави коментар

Най-добрият частен детектив на Хаваи се завръща за втори сезон на вълнуващия сериал „Магнум“, изпълнен с още повече обрати и екшън.

  • Жанр - Екшън, Приключенски, Криминален
  • САЩ
  • 2019

Най-добрият частен детектив на Хаваи се завръща за втори сезон на вълнуващия сериал „Магнум“, изпълнен с още повече обрати и екшън. В този сезон Магнум поема редица нови предизвикателни задачи с помощта на неговите доверени приятели, включително опасния агент на МИ-6 Джулиет Хигинс, военния ветеран Орвил „Рик“ Райт и Теодор Калвин. Към тях се включва и детектив Гордън Кацумото от полицейското управление в Хонолулу и Теуила – куратор на културно изкуство, както и домакин на Гнездото на Робин, луксозно хавайско имение, където Магнум живее и работи като консултант по сигурността. Не пропускайте този сезон, в който ще се разбере дали Хигинс ще приема предложението на Магнум да стане негов партньор в детективската му практика.


Вижте още: Магнум | Magnum P.I. - втори сезон (Снимки)


В ролите:

Джей Eрнандез като Томас Магнум
Пердита Уийкс като Джулиет Хигинс
Закари Найтън като Рик

Епизоди на “Магнум” - втори сезон

Отплатата е за начинаещи

Докато Магнум очаква решението на Хиджинс дали официално ще стане негова партньорка, той поема случай на изчезнала жена, станала свидетел на убийството на шефа си по време на банков обир. А Рик взима важно решение относно кариерата си.

Чест сред крадците

Непоправим джебчия моли Магнум за помощ, когато на мобилния телефон, който скоро е откраднал, се получава много подозрително съобщение. Магнум е ядосан, тъй като Хиджинс все още не му дава отговор дали ще стане негова партньорка.


Рицарството трае вечно

Куму и Хиджинс са в опасност, след като имението на Робин е обсадено от наемници с цел да разберат истинската самоличност на Белия рицар - музата на Робин и литературен герой. Рик и Тиси помагат на един от служителите на Рик след като колата му е открадната, а Хиджинс най-накрая дава отговор на Магнум.

Мъртъв отвътре

Когато Кацумото подозира, че едно от неговите ченгета играе нечестно и краде доказателство, му се налага да поиска помощ от Магнум и Хиджинс. Рик и Тиси помагат на централен защитник от „Los Angeles Rams“, след като таблетът му е откраднат.

Направи го преди зазоряване

На Хелоуин, Магнум и Джин отиват на празнично събиране в търсене на длъжник, докато Кацумото е по следите на избягал убиец, за който се предполага, че присъства на същото парти. Хиджинс и Рик трябва да прекарат нощта в къща, за която се смята, че е обитавана от призраци, за да опровергаят това.


Да лъжеш, да мамиш, да крадеш, да убиваш

Магнум трябва да помогне на своя приятелка адвокатка, когато тя разбира, че неин клиент, когото е защитавала в процес за убийство всъщност не е невинен. Тиси се среща с Камекона за да говорят за подбиването на бизнеса му с хеликоптери.


Човекът в тайната стая

Докато Магнум помага на приятеля си Ръсел Харлан и временно работи като шеф на охраната в хотел, той разследва смъртта на гост на хотела, който е бил изхвърлен през балкона на стаята си по време на тайно разследване, водено от него.


Той дойде през нощта

Партньорството на Магнум и Хиджинс е подложено на изпитание, когато двамата са на различно мнение за това да бъдат наети от жена, която иска от тях да намерят откраднатите ѝ 3 милиона от наркотици, за да спаси живота на мъжа си.


Съдбовен куршум

Измъчван от чуство на вина, Магнум тръгва по следите на уликите, които е събрал приятелят му частен детектив Хари Браун, застрелян докато работи по случай, който Томас му е прехвърлил. Тиси помага на Кулу да оглави протест срещу застрояването на свещено място за островитяните.

Кръвни братя

Залят от спомени от престоя си в Афганистан, Магнум се съгласява да помогне на вече пораснало познато афганистанско момче, което може би е станало жертва на трафиканти на хора, по молба на брата на свой загинал другар.


Денят, в който срещнах дявола

Магнум е извикан за участие в топ секретна мисия, но приятелите му са поразени, когато разбират, че мисията е фалшива и Магнум се е озовал в капан.


Крайни мерки

След като Джуниър е отвлечен в замяна на получаването на откраднатия списък с агенти на ЦРУ под прикритие, а останалите им колеги от отдел „5-0“ са задържани от ЦРУ, за да не могат да действат, Тани и Куин молят за помощ Магнум и Хиджинс.


В понеделник се убива

Магнум и Тиси стават експерти по производителност под прикритие след като мениджър в корпорация е убит и всички в офиса са заподозрени. А Рик е любопитен защо Хиджинс се опитва да се измъкне от разследването на случай с Томас под претекст, че уж има травма.


Игра на криеница

След като Джин разбира, че невинна жена е мишена на смъртоносен удар, той се обръща към Магнум и Хиджинс за помощ.


Поздрави миналото си

Магнум и Хиджинс трябва да намерят Куму, след като тя е отвлечена от ранен мъж, обвинен в убийството на жена си.


Сбогом на любовта

Докато Магнум и Хиджинс са под прикритие като двойка на обиколка с романтичен бус, те бързо трябва да превключат след като един от групата е убит и доказателствата бързо се разпадат в хавайската жега.

Нощта има очи

Магнум и Хиджинс поемат случай за открадната урна на починалия съпруг на жена, но скоро разбират, че други смятат, че заради урната си заслужава да убиваш. Рик и Тиси се срещат с мъж, който се представя за футболната легенда Андре Рийд.Куп неприятности

Сватбеният ден на Магнум и Хиджинс наближава, но те помагат на съвременен Робин Худ, който е снабдявал училище с необходими провизии и несъзнателно е откраднал забранени лекарства. Рик помага на пенсиониран войник, който трябва да се справи с интегрирането сред цивилните наново.


Нека най-добрият победи

Магнум и Хигинс са наети съпрузи, които са в средата на спорен развод, за да изровят мръсотия едни за друг; Рик и Тиси разследват смъртта на неидентифициран мъж.

Леопард дебне

Магнум и Хигинс помагат на Рик, когато бащината му фигура, Айспик, току-що излязъл от затвора и борещ се с нелечим рак, е предаден в последното си престъпление; Магнум прави последен смел ход, за да помогне на Хигинс да остане в страната.

Втория сезон на вълнуващия сериал „Магнум“ идва на малкия екран от 3 ноември по Fox.

Снимки:© 2020 NBCUniversal All Rights Reserved

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Магнум

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Магнум | Magnum P.I. - втори сезон (Снимки)

В програмата:

06:20 25.06.2024
Тв програма STAR Channel
07:15 25.06.2024
Тв програма STAR Channel
18:05 25.06.2024
Тв програма STAR Channel
19:00 25.06.2024
Тв програма STAR Channel
06:20 26.06.2024
Тв програма STAR Channel