Сериали Eкшън

Откуп | Ransom - сезон 3

Добави коментар

На 2 септември, понеделник от 21:00 започва новият, трети сезон на „Откуп“, отново с Люк Робъртс („Игра на тронове“, „Карибски пирати: В непознати води“) в ролята на Ерик Бомонт

На 2 септември, понеделник от 21:00 започва новият, трети сезон на „Откуп“, отново с Люк Робъртс („Игра на тронове“, „Карибски пирати: В непознати води“) в ролята на  Ерик Бомонт, чийто образ е създаден върху реалния, професионален парламентьор Лоран Комбалбер – част от тактически отряд на френската полиция в миналото, в наши дни Комбалбер консултира (включително и „Откуп“) и все още участва в решаването на около 50 случаи на отвличания годишно.

 

Добави описание


Как се договаря спасяването на заложници? Как се контролира ситуация, която във всеки един момент би могла да поеме в неочаквана посока? И в трети сезон Бомонт продължава да спасява животи там, където никой друг не би успял. Той и екипът му пътуват около света, наемани от частни лица, корпоративни клиенти и държавни агенции, а репутацията му е на професионалист, който решава кризите без жертви. Уверен, енергичен и опитен, неговата преценка на ситуацията и риска, му дават възможността да предприема дръзки ходове, като често излага себе си на опасност. Ерик обича да казва: „Това, което човек иска и това, от което наистина има нужда са две различни неща“ и търсенето на следи и в двете посоки, му помага да подхожда към всеки случай така, сякаш реди пъзел. Въпреки риска, той отказва да прибягва до насилие дори, когато е изправен пред някои от най-опасните престъпници в света.

 

Добави описание


13-те епизода от трети сезон, AXN ще излъчва всеки понеделник от 21:00.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откуп

5 въпроси към Люк Робъртс

Криминалният сериал „Откуп“ с премиера на 24 август

Петъци с Мел Гибсън по bTV Action през юни

Люк Робъртс се учи от най-добрия в кризисните преговори за ролята си в „Откуп“