Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.1 - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп. 1 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 11 декември 2023 по bTV Story от 20:00 часа.

През нощта непознато момиче се промъква в стаята на Ферит. Рано сутринта на вратата на имението се появяват полицаи и майката на момичето, които обвиняват Фират, че е отвлякъл дъщеря ѝ. На Халис Ага му е писнало от лудориите на внука му и решава, че е време Ферит да се ожени. Въпреки че Ферит не иска да се жени, той не може да се опълчи на думата на дядо си. Намирането на подходящата булка е задължение на най-възрастната снаха на Халис ага, Ифакат. Тъй като семейството произхожда от град Гизентеп, следователно е естествено да си намерят снаха от Гизентеп.

Гюлгюн уведомява сина си за решението на дядо му да му намери почтено момиче, за което да се ожени. Тя го уверява, че бракът няма да му попречи да продължи да живее живота си. Гюлгун дори обещава, че ако има син, дядо му вероятно ще се смекчи към него. Ферит изразява раздразнението си и казва, че иска да замине за Америка. Майка му го предупреждава за реалното им положение, като подчертава значението на одобрението на дядо му. Ферит е разочарован и обвинява майка си, че не се интересува от неговото щастие. Тя излиза от стаята му, като му заръчва да помисли за обстоятелствата, при които живеят.

Ферит и гаджето му Пелин обсъждат брака му. Пелин намеква, че ако решението е неизбежно, Ферит трябва да се ожени за някого, с когото наистина иска да бъде. Ферит обаче изразява несигурност, признавайки, че в крайна сметка дядо му ще реши всичко. Пелин с чувство за хумор предлага да се премести в Газиантеп, ако това е необходимо, но Ферит го отхвърля като глупост. Преди да си тръгне, Ферит целува Пелин и обещава да се върне на следващия ден.

Кязим, изправен пред финансов натиск, продава още едно парче земя, за да поддържа обичайния си начин на живот. Докато той се наслаждава на изискана вечеря, съпругата му - Есме и дъщерите - Сейран и Суна, са принудени да се хранят с оскъдни остатъци.

Момичето, обвинило Ферит, оттегля жалбата си, но Халис остава непоколебим в решимостта си да ожени внука си. Когато Ифакат се готви да замине за Газиантеп, тя нарежда на една от прислужниците, Султан, да бди и да докладва за всички събития в къщата по време на нейното отсъствие.

Халис извиква Ифакат в стаята си, за да му измие краката, прекъсвайки времето ѝ с Орхан. Тя веднага отива да се погрижи за свекъра си. Междувременно Асуман, която се бори с безплодието, получава от лекаря притеснителни новини, които я карат да се разплаче пред огледалото.

На следващия ден Ифакат пристига в Газиантеп и новината, че семейство Корхан си търси булка, бързо се разпространява из целия град. Един съсед посещава къщата на Санлич, като съобщава новината на Кязим и Есме. Кязим вижда в това благоприятна възможност за себе си.

Суна твърдо вярва, че съдбата ѝ е отредила да се омъжи за един от най-заможните мъже в Истанбул. Тя изразява благодарността си към бога, че е отговорил на молитвите ѝ. Сестра ѝ Сейран е напълно незаинтересована от ергена, тъй като иска да продължи образованието си и не мисли за сватба. Междувременно Суна открива снимки на Ферит в интернет и ги разглежда развълнувано.

Есме води дъщерите си на пазар, а Сейран се измъква за среща с приятеля си. На следващия ден всички потенциални съпруги за Ферит се показват голи в банята пред Ифакат. Сватовницата посочва Суна на Ифакат.

Орхан разкрива на Фират, че Ифакат е намерила идеалната половинка за него. Ферит, макар и със сълзи на очи, знае, че не може да се противопостави на решението на дядо си, не желае да се лиши от привилегиите, дадени му като негов внук. Хатук съобщава на Кязим, че семейство Корхан планира да поиска ръката на Суна. Мъжът изпитва радост, осъзнавайки, че финансовата инвестиция, която е направил в образованието на дъщерите си, е на път да донесе значителна възвръщаемост. Впоследствие Ферит, придружен от родителите си и Абидин, пристига в Газиантеп.

„Златно момче“, еп.2 - какво ще се случи...

Вижте повече

„Златно момче“, еп.2 - какво ще се случи...

Вижте още какво ще се случи в еп. 2 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 12 декември 2023 по bTV Story от...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!