Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 111 - Сейран е решена да отмъсти за баща си!

Добави коментар

Кязим се събужда и разкрива, че Орхан е организирал нападението. Ферит прикрива баща си. Вижте какво ще се случи в еп. 111 на турския сериал "Златно момче”.

Суна и Сейран се карат в болницата, обвинявайки се взаимно за състоянието на баща си, което води до физическа саморазправа. Хатидже се намесва, за да ги успокои. Пристига лекар и им съобщава, че Кязим е в интензивното отделение поради сериозни наранявания и възможен вътрешен кръвоизлив, но ги уверява, че правят всичко възможно да го спасят.

Сестрите се оттеглят, за да поговорят насаме. Суна подозира, че знае кой стои зад инцидента. Сейран пита дали това е Ифакат, но Суна казва, че не, тъй като са били заедно, когато са чули новината. Тя разкрива, че Орхан се е уплашил, когато е разбрал за това, проявявайки притеснение за себе си, а не за баща им. Те се надяват баща им да се събуди, за да предостави повече информация. Обмислят какво да правят, ако Ферит не е замесен, а Орхан е, осъзнавайки, че ще е трудно да накарат някого да им повярва.

Сейран и сестра ѝ решават да предприемат действия. Сейран признава, че в миналото са избягвали да бъдат свързвани с баща си, но осъзнава, че е време да приеме своята идентичност като дъщери на Кязим Санли. Сейран планира да разговаря с Ферит, докато сестра ѝ говори с Ифакат, за да съберат информация.

По време на разговор със Сейран Ферит отрича да знае кой може да стои зад отвличането на баща ѝ. Сейран предполага, че дори членове на семейството като дядото на Ферит може да са замесени. Ферит настоява, че никой от тях не е замесен, като се аргументира, че ако беше така, похитителите вече щяха да са признали пред полицията. Той разсъждава, че отвличането може да се дължи на разногласия между похитителите и баща ѝ, а може и дори да е продиктувано от неприязън към Сейран.

Сейран изразява мнението си, че семейството ѝ не заслужава изпитанието, с което се сблъсква, признава грешките си от, но смята, че те не бива да струват живота на баща ѝ. Ферит я успокоява и казва, че вярва, че баща ѝ ще се справи. Сейран размишлява върху опитите на баща си да общува спокойно с нея, осъзнавайки, че може би е пропуснал възможност за положителна промяна.

По-късно Ферит съобщава на Абидин, че спешно трябва да открие Орхан.Той казва, че Сейран ги подозира и може да се обърне към полицията. Въпреки че е излъгал Сейран, Ферит се чувства неспокоен и смята, че трябва да намерят баща му и да измислят план.

В крайна сметка Ферит намира баща си в ателието. Орхан със сълзи на очи обяснява, че не е предполагал, че нещата ще стигнат толкова далеч. Обеснява, че просто е искал е да спре Кязим да създава проблеми на семейството им, и е смятал, че това ще е от полза за тях, включително и за сина му. Ситуацията обаче е излязла извън контрол, като похитителите вече искат повече пари и заплашват да включат полицията. Орхан се чувства в капан и съжалява за действията си.

Ферит се опитва да успокои баща си Орхан, като обещава да намери необходимите пари. Орхан разкрива, че парите не са за похитителите, а за него самия, за да избяга в чужбина. Той се страхува, че ще попадне в затвора, ако Кязим умре, и се притеснява, че никога повече няма да види семейството си. Ферит го утешава, прегръщайки разстроения си баща.

Сейран споделя подозренията си с Гюлгюн, която не може да повярва, че Орхан може да е замесен с такава ситуация. Междувременно Кязим идва в съзнание, но се чувства слаб и смята, че няма да се възстанови. Той признава грешките си пред дъщерите си и разкрива, че Орхан е организирал покушението. Приканва ги да потърсят отмъщение, ако той умре. Сейран отказва, настоявайки, че Кязим ще се възстанови и те ще се борят заедно.

Гюлгун се обажда на Ферит, като го пита дали е участва в отвличането на Кязим. Ферит се прави на объркан и иска разяснения. Гюлгюн обяснява, че Кязим ще подаде жалба срещу бащата на Ферит, което шокира Ферит. Гюлгун съветва Ферит да не позволява на баща му да се прибере вкъщи, тъй като полицията вероятно ще отиде там. Гюлгун инструктира Ферит да заведе баща си до дома ѝ, като използва резервните ключове от охранителя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!