Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.2 - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп. 2 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 12 декември 2023 по bTV Story от 20:00 часа.

Ферит и Сейран неочаквано се срещат в един магазин и Ферит веднага е привлечен от нея. Ферит бута Сейран и торбичка с шамфъстък се изсипва на земята. Сейран реагира веднага и се ядосва на Ферит, а двамата си разменят остри реплики. Двамата не осъзнават факта, че са на ръба да станат брат и сестра. По-късно същата вечер семействата им се събират, за да празнуват, като спазвайки традицията, всички са разделени по полове. Ферит се напива и в съня си говори за Сейран. На следващия ден той отива пред магазина с желанието да я види отново.

Семейство Корхан прави официално посещение в къщата на Санлич, за да поиска ръката на Суна. В съответствие с обичаите булката трябва да сервира кафе на гостите, което позволява на семейството на младоженеца да се запознае официално с нея. За съжаление Суна, която се чувства нервна, не прави идеално първо впечатление, като случайно разлива кафе пред гостите. Сейран влиза в стаята, за да помогне на сестра си. Ферит, като вижда Сейран, се усмихва широко и прошепва нещо на майка си. След кратък разговор между Гюлгюн и Орхан те се приближават до Кязим и предлагат вместо за Сума да оженят Ферит за Сейран. Мъжът веднага се съгласява, тъй като за него няма значение за коя дъщеря ще се ожени. Важното е, че се обединява с богато семейство от Истанбул.

Сейран е изключително шокирана, когато научава за решението на баща си да я омъжи за Ферит. Въпреки резервите си, тя се чувства задължена да изпълни желанието на баща си. В знак на уважение тя целува ръцете на родителите на Ферит и на Ифакат, след което застава до бъдещия си съпруг. Ферит, срамежливо усмихнат, прошепва: "Отново се срещнахме". Двамата си разменят брачни халки, с което поставят началото на своя съюз.

Когато семейство Корхан си тръгва, Сейран хвърля неодобрителен поглед към баща си, но запазва мълчание. Изведнъж тя си спомня за сестра си, която е избягала в стаята си. Тя се приближава към нея внимателно, опитвайки се да ѝ обясни какво се е случило. Суна, като вижда пръстена на пръста на сестра си, изпада в още по-голямо отчаяние, чувствайки се напълно безпомощна и безполезна. Знаейки, че Сейран не иска да се омъжва, Кязим взема крайни мерки и я заключва в мазето.

Започва подготовката за сватбата и Хатук освобождава Сейран от мазето, заявявайки, че наказанието ѝ е приключило. Сейран със сълзи на очи моли майка си да се намеси и да я спаси от брака, на който тя категорично се противопоставя. Есме обаче отговаря, че въпросът е приключен и те не могат да направят нищо, за да променят ситуацията.

Юсуф, гаджето на Сейран, научава за годежа ѝ. Загрижен, той се опитва да се обади на Сейран, но тя не отговаря. . Междувременно Сейран влиза в стаята на сестра си Суна, която все още е в леглото. Сейран разпитва за състоянието на сестра си. Суна отговаря, че не се чувства по-добре. Сейран настоява, че всъщност няма да се стигне до брак, като изразява увереност, че тя ще намери решение. Проверявайки телефона си, тя разбира, че Юсуф се е обаждал многократно, и се опасява, че той е чул новината.

Ферит получава обаждане от Пелин, която изразява шок относно предстоящия брак. Ферит, безразличен, заявява, че семейството иска той да се ожени, така че той се е съгласил. Пелин се опитва да го убеди, че трябва да направи и нея щастлива, но Ферит твърди, че се жени само за да бъде щастлив с нея. Пелин приема отговора му, като го уверява, че няма да го притеснява и ще се обади по-късно.

Сейран се среща с Юсуф, вкопчва се в него и избухва в сълзи. Юсуф, шокиран и също облян в сълзи, я пита как може да приеме такава ситуация. Сейран обяснява, че не е имала избор. Юсуф пита защо не е възразила, а Сейран подчертава, че предвид характера на баща ѝ, не е имало какво да каже. Юсуф я пита за плановете ѝ, като се пита дали ще сключи брак. Сейран предлага да избягат. Юсуф я нарича луда, изтъквайки трудността на подобно бягство. Сейран настоява, че няма друг начин.

Сейран се опитва да докосне бузата на Юсуф, но той се отдръпва и изразява загриженост за майка си. Сейран го уверява, че ще се погрижат за майка му веднага щом станат независими. Юсуф обаче изразява съмнение. Той се страхува, че семейство Корхан ще го унищожи и за това не може да избяга с нея. Сейран, без да каже повече, си тръгва със сълзи на очи.

Междувременно Пелин пристига в хотела, където са отседнали Ферит и семейството му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!