Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 112 - Кязим търси отмъщение!

Добави коментар

Сейран ревнува Ферит. Кязим иска отмъщение на всяка цена. Вижте какво ще се случи в еп. 112 на турския сериал "Златно момче”.

Суна пристига в имението и пита Ифакат дали Орхан си е вкъщи. Ифакат отговаря, че Орхан не е там, и пита дали нещо не се е случило. Суна споделя, че баща ѝ е обвинил Орхан, че стои за отвличането му. Ифакат предизвиква Суна, като поставя под въпрос сериозността на обвиненията ѝ. Суна се защитава, като казва, че само повтаря това, което е казал баща ѝ. Ифакат намеква, че на баща не може да се вярва. Суна пита защо баща ѝ би излъгал, като се има предвид състоянието му. Ифакат изказва предположение, че баща ѝ може да е разстроен от Суна за това, че го е изхвърлила, което го е накарало да наклевети Орхан от гняв.

Суна пита Ифакат дали щеше да ѝ каже, ако знаеше нещо. Ифакат отговаря отрицателно, като поставя под въпрос позицията на Суна в къщата и какво би направила, дори ако Орхан е замесен. Суна настоява, че не би замесила полицията, но напомня на Ифакат, че става въпрос за баща ѝ. Ифакат се разстройва и обвинява Суна, че е невежа и глупава, защото подозира Орхан. Суна уточнява, че просто е искала да поговори с Ифакат.

Ифакат отговаря саркастично и благодари на Суна, че не е разкрила всичко по телевизията, както е направила сестра ѝ. Тя я съветва да отиде в стаята си и да помисли къде наистина е нейният дом. Тя пита дали Сейран все още е част от семейството им, на което Суна отговаря отрицателно. Тогава Ифакат пита Суна къде е нейното място - при тях или при баща ѝ. Суна заявява, че това място сега е нейният дом. Ифакат ѝ предлага да се върне в болницата и да убеди сестра си и баща си, че Орхан не е замесен в случая.

Ифакат предупреждава Суна, че враждебността към семейството им няма да ѝ е от полза и че Халис им вече няма да я защитава. Суна уверява Ифакат, че ще поговори със семейството си и ще я държи в течение. Впечатлен, Ифакат ѝ позволява да си тръгне. Суна се обажда на сестра си от банята и ѝ съобщава, че подозира, че Ифакат и семейството им са замесени в случая. Тя смята, че те крият нещо, включително и Орхан, и прогнозира, че той няма да се появи, докато ситуацията не се успокои.

В болницата Сейран забелязва момичето, което е видяла с Ферит в мола. Малко след това Ферит пристига в болницата и сяда до Сейран. Той разпитва за състоянието на баща ѝ и за всички новини. Сейран отговаря, че няма промяна и лекарят ще го прегледа на сутринта. Ферит изразява загриженост, че Сейран изглежда изтощена, и ѝ предлага да си вземе почивка, за да си почине. Сейран го пита защо е все още е там и какво чака.

Ферит изразява изтощението си и казва, че е достигнал предела си. Той признава, че би се изправил пред всичко заради Сейран, но отношенията с нея са предизвикателство. Сейран се чувства обидена от думите му, но той настоява, че не се опитва да я обиди, а просто казва истината. Сейран пита дали бащата на Ферит е наредил инцидента, но Ферит се пита дали това е от значение. Сейран споменава убеждението на баща ѝ, че Орхан е виновен, но Ферит го отхвърля, казвайки, че баща ѝ вярва на всичко, което чува. Той напомня на Сейран, че имат много врагове, всеки от които може да е отговорен.

Сейран пита къде се намира Орхан, знаейки, че е я лъжат. Фериа отговаря, че Орхан вероятно е някъде в града. Сейрън излиза, за да изхвърли чашата с кафе в кошчето за боклук. След това тя следва съпруга си. вижда го да влиза в кафенето и да сяда до Невра. Въпреки че Сейран се опитва да го скрие, тя явно ревнува и иска да разбере повече за момичето, с което е Ферит. Междувременно Кязим бавно се възстановява и е решен да отмъсти на Корхан, като за целта е готов да продаде имуществото си.

Латиф съветва Халис да не ходи на работа заради някаква новина, разпространена в интернет, защото се страхува да не го разстрои излишно. Халис пита за какви новини става въпрос и Латиф обяснява, че хората подозират, че те са замесени в състоянието на Кязим. Халис нарежда на адвокатите си да отстранят инфорамцията и пита дали Хатидже споделя същите подозрения. Латиф се колебае, но накрая разкрива, че и тя и семейството също подозират Орхан.

Халис се присмива на обвиненията, заявявайки, че Орхан не би бил способен на такова нещо. Той пита къде са всички и нарежда на Латиф да намери Орхан. Латиф съобщава на Халис, че Орхан не се е прибрал вкъщи предишната вечер, а и Ферит не е отишла на работа. Халис разпитва Латиф за внезапното отсъствие на всички мъже от къщата. Той пита Латиф дали семейството е замесено във всичко, което се случва. Предупреждава, че ако някой от тях е замесен, той ще вземе нещата в свои ръце.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!