Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!

Добави коментар

Орхан е арестуван от полицията, докато се опитва да избяга от страната. Пирил се притеснява, че бебето на Пелин може да не е от Ферит. Вижте какво ще се случи в еп. 113 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се опитва да събере пари, за да може да прати баща си в чужбина. Неочаквано Невра се намесва и без никакви въпроси му дава точната сума, от която се нуждае. Срещата им е заснета и изпратена анонимно на Сейран.

В апартамента на Гюлгюн Орхан, който се крие там, се извинява на съпругата си, изразявайки дълбокото си съжаление за всичко станало между тях. Казва ѝ, че заминава, вероятно завинаги и е уморен от живота си. Гюлгюн, проявявайки разбиране, го насърчава да търси щастието и го уверява, че нещата ще се оправят. Орхан изразява разкаяние, че не я е обичал достатъчно, прегръща я и си тръгва.

Орхан е на пристанището и се сбогува със сина си, преди да напусне страната. Изведнъж Сейран се появява, обвинявайки го, че е отвлякъл и пребил баща ѝ. Тя го пита дали е искал смъртта на баща ѝ и му напомня, че я е наричал дъщеря. Ферит се опитва да успокои ситуацията, като обещава да ѝ обясни всичко по-късно. Сейран заявява, че е наранена от това, че е била излъгана за пореден път.

Орхан се обръща към Сейран с "дъще" и изразява съжаление за ситуацията. Той отрича да е давал заповеди, които биха могли да доведат до наранявания, като обяснява, че е искал само да сплаши баща ѝ, когото смята за проблемен. Сейран го упреква, като подчертава сериозността на опасността, пред която е бил изправен баща ѝ. Орхан настоява, че не е възнамерявал нещата да ескалират толкова, и разкрива, че сега и той е изправен пред заплахи. Сейран поставя под съмнение приоритетите на Орхан, посочвайки плана му да избяга, докато семейството ѝ се чуди дали баща ѝ ще живее, или ще умре.

Орхан казва на Сейран, че чувства, че няма друг избор. Тя пита дали тя е щяла да бъде следващата му мишена след баща ѝ. Ферит отхвърля притесненията на Сейран като глупости. Сейран изразява разочарование, особено от Ферит, чувствайки се предадена от неговите действия, включително това да заведе приятелката си в болницата, докато баща ѝ е в тежко състояние.

Ферит отрича да е свързан с Нерва, преструвайки се на объркан от обвинението на Сейран. Сейран настоява, че знае истината, и се заклева да попречи на Орхан да замине. Орхан се опитва да отхвърли думите на Сейран, но тогава тя се обажда на полицията. Полицаите слагат белезници на Орхан и го отвеждат. Ферит гледа невярващо. Сейран оправдава действията си, заявявайки, че прави каквото трябва за баща си, както Ферит е направил за своя.

Сертер се връща в Истанбул и веднага се обажда на Пелин. Когато Пелин вижда името му на екрана на телефона си, тя се ядосва, което обърква Пирил. Пирил пита кой е Сертер. Пелин признава, че по време на раздялата с Ферит е опитала да излиза с друг. Пирил осъзнава нещо докато гледа бременната Пелин и я моли да не казва, че бащата на бебето не е Ферит.

Пелин се притеснява какво може да се случи, ако Ферит разбере, че може да не баща на детето ѝ. Пирил директно пита Пелин дали Сертер е бащата, но Пелин отказва да отговори. Притеснена, Пелин счупва една ваза и се разплаква. Пирил я утешава, обещавайки подкрепа независимо от всичко.

Междувременно Кязим научава от лекаря, че ще му е необходима продължителна рехабилитация, за да се възстанови.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 112 - Кязим търси отмъщение!