Актуално България търси талант

Хилда Казасян издърпа автомобил в „България търси талант”

Добави коментар

Хилда Казасян издърпа автомобил в „България търси талант”. Танци върху бръснарски ножчета и музикален гений смаяха Стефан Данаилов.
Дни преди края на същинските кастинги на „България търси талант” кандидатие за пореден път показаха, че има с какво да изненадат членовете на журито Маги, Любен и Хилда, както и публиката в залата. За да си осигури място в следващия етап на шоуто, 53-годишна участничка от Перник беше заложила на силови умения. Тя успя да издърпа лек автомобил на сцената, но това не провокира достатъчно журито. След което талантът ефектно успя да навие на руло тиган.

Хилда Казасян издърпа автомобил


Въпреки всичко Маги Хаваджиян и Любен Дилов-син не останаха смаяни, затова на сцената се качи Хилда Казасян, която демонстрира завдини силови умения. Чаровният член на журито също успя да издърпа автомобила, но с песен на уста.

Необичаен талант демонстрира Пламен Качев от Козлодуй.
Трийсет и три годишният участник заложи на странни танци, като към краката си беше прикрепил бръснарски ножчета, а изпълнението си завърши, счупвайки стъкло в главата си. За да смая журито пък, кандидат изигра цял етюд от заколение на прасе.

Имитатор


По време на номера си кандидатът старателно озвучаваше въображаемите герои в скеча си по невероятно комичен начин. Смях в злата предизвика и лириката на завършил историк, който прочете авторски басни за „Прилепът пушач” и „Ода за изпускане на газове”.

Сред кандидат-талантите се открои и музикален гений, който успя да впечатли всички с уменията си да импровизира върху музикални произведения. Членовете на журито му задаваха различни теми на място, а Румен Милев за секунди успяваше да ги вплете в различни интерпретации.

Стефан Данаилов


Гост на шоуто тази седмица беше звездата на българското кино и бивш министър на културата Стефан Данаилов.
Преди страта на кастинга той сподели, че се надява да открие истинския победител, както и да разбере какво разбират българите под „талант”. Оценките и коментарите на Стефан Данаилов зрителите на bTV ще видят в епизодите на „България търси талант”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя