Актуално В програмата

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

Добави коментар

Зрелищно, ефектно и перфектно представен номер от супер отбор по таекуондо ще остави без думи журито и водещите на “България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

В новия епизод таланти от неподозирани измерения ще се вихрят на сцената на шоуто с екстремно-ювелирни циркови изпълнения, изключителни, скоростни, математически изчисления, изненадващи танци с кучета, деца рокаджии и какво ли още не.

Зрителите ще станат свидетели на любовната история на италианец и българка, циркови артисти, които „сродяват“ на арената и в живота двете велики циркови нации. Връзката с Италия в епизодa ще се засили и от вълнуващата история на българин, който от години живее там и е имал „късмета“ да бъде отвлечен с автобус от албански мафиоти. За радост, историята му има щастлив край, но тя силно променя философията му за живот. Номерът, който той ще представи пред звездното жури ще бъде сред най-атрактивните. Освен от Италия, в неделя на сцената на шоуто ще блесне и един наистина уникален талант от Испания. Неговото изпълнение ще бъде толкова неочаквано, че буквално ще смае всички в залата и ще ги накара да се усмихнат широко.

В един от най-забавните епизоди на „България търси талант“, сред всевъзможните таланти ще има и такъв, който толкова силно ще впечатли един от членовете на журито, че и вторият Златен бутон ще стане факт. До сега, само Ицо Хазарта се е възползвал от това си право, още в първия епизод на шоуто, а неговият Златен бутон бе за Биба Струя от Сърбия. Рекордьорът от книгата на „Гинес“ има уникалния таланта през тялото му да преминава ток с високо напрежение. В чия чест ще бъде натиснат втория Златен бутон за сезона - зрителите на bTV ще разберат тази неделя точно в 20:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя

Какво ще дават по BTV тази пролет