Актуално България търси талант

БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ: Уникални артисти от световен мащаб ще изумят и предизвикат журито

Добави коментар

Уникални артисти от световен мащаб ще плашат, изумяват и предизвикват журито на „България търси талант“

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

 

Уникални артисти от световен мащаб ще плашат, изумяват и предизвикват журито на „България търси талант“ – тази неделя, 22 септември от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се качат необикновени таланти, които ще изумят журито в състав Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. Директни предизвикателства, необикновени дарби, трогателни изпълнения и впечатляващи картини ще развълнуват тях и водещите - Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Красиви танци, феерия от дим и сапунени мехури, човек, който пие препарат за чинии, огромни питони и смели деца са само част от номерата, които ще направят неделната вечер по bTV истински спектакъл.

Акробати с изумителен контрол, грациозни „премиери“, артистичност, отдаденост и заразен заряд ще въздействат върху всички сетива на журито. Славена Вътова ще проговори на испански, Катето Евро ще покани „игриво дете“ у дома, а след това ще ѝ се наложи да успоскоява Ицо Хазарта.

Сашо и Дани няма да се въздържат да потанцуват на сцената на „България търси талант“, а Любо Дилов-син ще бъде впечатлен от разтрепераните ръце на естет с „груби инструменти“.

В неделната вечер на сцената на „България търси талант“  ще се качи изпълнител, дошъл специално за шоуто от Доминиканската република, както и гост от Амазонка. Потенциала си ще демонстрират две поколения артисти и човек, който ще обезопаси журито преди изпълнението си.

Странен и плашещ  номер ще предизвика всички със своя прочит на една от най-разпространените книги в света, а участник ще рискува живота си в името на славата. Сълзи от вълнение, състезание между членовете на журито и искрено възхищение към таланта ще се съчетаят с приключенски дух и „целувката на смъртта“. Номера без аналог, сбъдната мечта и изящен израз на емоционалност няма да оставят никого равнодушен. „Чудо на медицината“ от световен мащаб ще покаже с какво е заслужил мястото си в трупата на Цирк дю Солей.

Ще се окажат ли предизвикателствата към журито на „България търси талант“ „мисия невъзможна“, допустими ли са измамите в шоуто и кой ще напправи „за срам“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син?

Трудно ли е да оценяваш гласови данни, какъв е номерът, който ще бъде видян за първи път по телевизията от зрителите на bTV и как вълшебна приказка може да върте журито в детството?

Какво може да възвърне вярата на българите в традиционната медицина според Ицо Хазарта, добър ученик ли е „Мис Бълтария“ 2006 г.,

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя