Актуално България търси талант

Какво ще се случи тази неделя в „България търси талант“?

1 коментар

Целувки на участници с водещите и „ментално свързване“ с журито в „България търси талант“ – тази неделя, 29 септември от 20:00 ч. по bTV

 

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ нова доза разностранни претенденти за слава ще влязат в битка за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син.

Танци, бойни изкуства, изумително силни мъже, колоездачи с впечатляващи изпълнения, екстремни циркови номера, огромна панда, кукловод с чувство за хумор, мъж с токчета и малки акробати ще покажат идейни изпълнения в битка за  наградата от 50 000 лв.

В неделната вечер зрителите на bTV ще видят защо Ицо Хазарта ще се позабавлява с изпълнение в бърз ритъм, а Катето Евро ще се окаже изненадана от неочаквано сценично представяне. Славена Вътова искрено ще се възмути от „пълна глупост“ , а Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще се притеснят сериозно за екстремен спортист с възхитителна техничност.

 

Сашо Кадиев

 

Водещите ще козируват пред красива дама, а Любен Дилов-син ще предупреди не един и двама да внимават да не го разочароват. Писателят ще получи „китка“, докато на на сцената се качва митологично чудовище.

Даниел Петканов

Емоциите в залата на „България търси талант“ ще варират от ужас и страх до танци, целувки на участници с водещите и „ментално свързване“ с журито. Любопитни личности ще „преизпълняват мисии“ за популяризиране на различни каузи, дамите в журито ще се качат на нестандартна люлка и ще се възхитят от силата на човешкия дух.

  • Кой може да накара Катето Евро и Любен Дилов-син да рецитират Шекспир, впечатлява ли се Ицо Хазарта от иновативни рими и кой ще успее да „свали шапката“ на Мис България 2006 г.?
  • И още – какво ще представят артисти от Румъния, каква може да бъде „изненада в куфар“ и ще получат ли одобрение „вулгарните таланти“?
  • Кой ще получи заслужени аплодисменти заради очевидните си качества и кои ще бъдат „разочарованията“ в шоуто, удостоено с рекорд на Гинес, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20:00 часа в спектакъла „България търси талант“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя