Актуално България търси талант

Любен Дилов-син и Михаела Филева използваха своя златен бутон в кастинги на “България търси талант”

Добави коментар

Любен Дилов-син и Михаела Филева избраха любимците си по време на театралните кастинги на “България търси талант”

Любен Дилов-син стана първият съдия в 5-я сезон на “България търси талант”, който натисна златния бутон. По този начин той изстреля един от талантите директно на полуфинал, без да чака оценката на останалите съдии.

Новината, че именно той пръв използва златния бутон е истинска изненада, тъй като от неговата уста участниците най-често чуват “От мен имате НЕ”.

В 5-я сезон на шоуто, които е четвърти на съдийския стол за Дилов, той е най-критичен към талантите, като само изключителните изпълнения имат шанс да получат одобрението му.

“Виждал съм какво ли не през изминалите сезони. За да ме впечатлят на кастингите, участниците трябва да покажат безспорен талант, фантазия и безупречно представяне на сцената. Всичко друго просто не ме интересува”, коментира ветерана в шоуто.

Златния бутон е възможност, която всеки един от съдиите може да използва само веднъж. Ако го натисне, той изпраща участника директно на полуфинал, независимо от гласуването на останалите трима. По този начин съдиите показват недвусмислено своите фаворити за финал – изпълненията, които са надминали личните им очаквания. Такава възможност има и водещата Мария Силвестър, която все още очаква любимия си талант в петия сезон на шоуто. Във втората седмица от същинските кастинги пред жури и публика своя фаворит избра и нежното попълнение сред съдиите – Михаела Филева. Тя изпрати на полуфинал изпълнение, което не остана незабелязано и от по-опитните ѝ колеги в журито. Михаела замахна с всички сили и натисна златния бутон, което ѝ костваше и счупването на един нокът.

Междувременно през втората седмица от същинските кастинги отношенията между членовете на журито пред камерата, както и в специалната стая на съдиите, все повече се заплитат. Споровете им за това кой е твърде строг и кой - твърде мил с претендентите се разгорещяват с всеки изминал ден. Над 400 таланта се явяват пред журито с надежда да бъдат допуснати до живите предавания, а летвата тази година е вдигната високо от безкомпромисния Любен Дилов-син. Докато Михаела Филева е звездата с най-много “Да”-та към талантите досега, заветното одобрение се чува все по-рядко от устата на Дилов. Асен Блатечки и Ицо Хазарта са балансьорите в групата. “Май сме доста мили и добри.

Аз дори използвам думата „сладичка”, признава с усмивка актьорът. Ицо е доста умерен към момента в критиките и дори се шегува, че не е редно на сцената на шоуто да се появяват хора, които да изпълняват песните на членове от журито по-добре от самите тях. Рапърът бе на косъм да даде и своя “Златен бутон”, но в последния момент се разколеба. Каква е причината за този обрат ще остане загадка до началото на месец март, когато започва петия сезон на най-успешното талант шоу в света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя