Актуално България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Добави коментар

В дългоочаквания нов епизод на “България търси талант” – тази неделя от 20:00 ч., зрителите на bTV ще се забавляват от сърце с най-разнообразни по вид, възраст и произход талантливи хора и животни.

Ще се срещнат с човек, който се представя като “българския Стивън Сегал” и “втория най-силен човек след Чък Норис”, снимал се във филмите на едни от най-силните мъже в Холивуд. Той ще удиви журито освен с представянето си на сцената и с неочаквана татуировка на „България търси талант“. А дали всичко това ще му “отвори вратите” към следващия етап на шоуто – зрителите ще разберат съвсем скоро.

Йо-йо играч ще впечатли с умението си Катето Евро и Славена Вътова, които “през глава” ще се впуснат в предизвикателството на йо-йо и лично ще се убедят, че то не е просто детската играчка. В неделя вечер на сцената на шоуто ще “кацнат” прилепи и папагали, за да изумят журито с човешки приказки и странни звуци. За да убедят всички пред екрана, че “талант възраст не знае”, в борбата за титлата ще се изправят 78-годишен дядо с 9-годишното си внуче. Други над 140 деца ще демонстрират страхотен пърформанс, който ще остави без дъх бляскавото жури. Чуждестранното присъствие на таланти ще бъде сериозно застъпено в епизода. През сцената ще “премине” човек, който пътува от 18 години, прекосил е 65 държави с колело и не на шега е решил да “покори” и “България търси талант”.

А кой ще заслужи следващия Златен бутон в шоуто и ще се доближи до титлата “Талант на България” – ще стане ясно тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант​ , България търси талант

Американски поздрав за Ицо Хазарта с “Браво господине” - в България търси талант

​Супер забавни участници и за първи път Зелен бутон в "България търси талант​"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"