Актуално България търси талант

Опасни експерименти, „дете на Сатаната“ и много номера в „България търси талант“

Добави коментар

Опасни експерименти, „дете на Сатаната“ и неподозираните способности на човешкия мозък превземат „България търси талант“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Опасни експерименти, „дете на Сатаната“  и неподозираните способности на човешкия мозък превземат „България търси талант“  тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син ще станат свидетели на нова порция номера, отвъд пределите на очакваното.

„Режещи въздуха“ гласове, модернистични музиканти, химични реакции, изящни танцьори с изумителен синхрон и опасни експерименти ще дъжат публиката и журито в очакване на невероятното. Силен характер, преодолял фобията си,  човек, който иска да покаже, че може да обуздае опърничев характер и такъв, който иска да даде пример на сина си, че мечтите се сбъдват с труд ще се борят за наградата от 50 000 лв.

Рекордьор на България ще „повози“ Дани Петканов, „дете на Сатаната“ ще впечатли дори Любен Дилов –син, а „лошите момичета“ ще превземат сцената на шоуто, удостоено с рекорд на Гинес с „вятър около тях“. Уникално духово шоу, човек с живот като за книга, оценен от Рей Чарлз, модерен вдъхновител на деца с мисия и демонстрация на неподозираните способности на човешкия мозък ще направят неделната вечер по bTV интересна и забавна.

Впечатляващи артисти от чужбина, обиколили света с категорично отработени изпълнения няма да оставят никого безразличен. Изненади с жартиери, колективен многокомпонентен спорт без грешка, елегантно заразно настроение и взривяващи народни ритми, подплатени с железен дух ще вдигнат цялата публика на „България търси талант“ на крака.

Как Дани Петканов ще си заслужи награда, кой е най-добрият помощник във фитнеса и какво може да накара Сашо Кадиев да настръхне? Какъв тип хора трябва да бъдат подкрепяни според Ицо Хазарта, върху чия глава ще се качи Катето Евро и как гледа на „освободените импровизации“ Славена Вътова? Колко проява на вкус трябва, за да остане Любен Дилов-син без думи и какво може да създаде противоречие в състава на журито, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20:00 часа в спектакъла „България търси талант“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя