Актуално В програмата

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Добави коментар

Екстремна акробатика, страховит номер и „кралят на баланса“ превземат сцената на “България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В новия епизод на “България търси талант”, тази неделя от 20:00 ч. по bTV, зрителите ще станат свидетели на един от най-загадъчните, ефектни и вълнуващи номера, показвани някога на сцената на шоуто. Специална роля в него ще има крехката Славена Вътова, която няма представа какво ѝ предстои. Тя обаче ще покаже завидна смелост и здрава психика по време на най-страховития номер и ще излезе от него с усмивка, а това, което ще се случи на сцената, ще впечатли силно не само нея, но и всички в залата и пред екрана.

Това буквално ме разтресе, ще го помня цял живот”, коментира с усмивка Славена, когато номерът приключи, а какво ще преживее тя - ще стане ясно в неделя.

Перфектен номер за баланс ще представи най-усмихнатият и концентриран участник в епизода, който спокойно може да грабне титлата “Кралят на баланса” с ювелирните си умения и прекрасно настроение. Малко момиченце с китара пък ще покаже, че “Рокът е вечно жив” с уникалното си изпълнение на сцената на шоуто. Забавни и неочаквани междупланетарни и направо космически таланти ще “изстрелят” шоуто на ново ниво, а една красива, нежна и ефирна певица ще накара не кой да е, а Ицо Хазарта да остане “без думи” от прекрасния ѝ глас и вид. “Нереален” ще бъде и финалът на формата в неделя, с уникално, екстремно и почти нереално акробатично изпълнение, което ще остави журито без дъх.

Новият сезон на най-забавното семейно шоу за таланти - “България търси талант” се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по bTV, a за най-нетърпеливите му фенове са епизодите с ексклузивно съдържание от рубриката “Още от България търси талант” достъпни на: https://talant.btv.bg/more.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя

Какво ще дават по BTV тази пролет